Libnet.ro
UNICEF

19:15

CE 2018, Handbal (f): Romnia vs Cehia, n primul meci din Grupa D, pe 1 decembrie

Hotnews Hotnews,
 CE 2018, Handbal (f): Romnia vs Cehia, n primul meci din Grupa D, pe 1 decembrie

Nationala de handbal feminin a Romaniei va debuta in Grupa D a Campionatului European din Franta, chiar de Ziua Nationala, cu reprezentativa Cehiei. in 3 decembrie, va intalni Germania, iar in 5 decembrie detinatoarea titlului, Norvegia. continuă pe Hotnews

Brazilienii nu au o misiune usoara in primul meci de la Campionatul Mondial (P)

Prima saptamana a Campionatului Mondial va fi incheiata de partida dintre Brazilia si Elvetia, care va incepe duminica, la ora 21:00. In mod normal, cele doua se vor califica impreuna din grupa E, grupa din care mai fac.

Rivalitate istorica reinviata la malul Marii Negre. Spania - Portugalia, primul meci de foc la Campionatul Mondial

Spania si Portugalia joaca in aceasta seara in primul meci de foc de la Cupa Mondiala. Partida se disputa la Soci, la cativa metri de litoralul Marii Negre.

CM 2018 - Victorie cu sansa si VAR pentru Franta la meciul de debut

Cotata ca una dintre nationalele favorite la castigarea Cupei Mondaiel din Rusia, Franta a intalnit Australia in primul meci din Grupa C.

Messi rateaza penalty si Argentina se face de ras cu debutanta Islanda

Argentina a incheiat la egalitate cu Islanda, scor 1-1, sambata dupa-amiaza, in primul meci din Grupa D la Cupa Mondiala. Un rezultat stabilit de la pauza, dupa care in partea secunda Lionel Messi a ratat o lovitura de la 11 metri.

Jorge Sampaoli dupa remiza cu Islanda: Vom nvata din greseli. Putem cstiga mpotriva oricui

Argentina a avut un start dezamagitor la Cupa Mondiala din Rusia, reusind doar un rezultat de egalitate cu Islanda, scor 1-1, in primul meci din Grupa D. Jorge Sampaoli, selectionerul pumelor, ramane optimist si este de parere ca echipa sa poate invinge pe oricine. Vom invata din greseli. Putem castiga impotriva oricui, a declarat tehnicianul de 58 de ani.

Program Cupa Mondiala 2018. Programul complet al meciurilor si televizarilor din Rusia

Program Cupa Mondiala 2018. Din 14 iunie pana in 15 iulie, Televiziunea Romana transmite cea mai asteptata intrecere sportiva a planetei. Toate cele 64 de partide de fotbal vor fi transmise de.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )