Libnet.ro
UNICEF

20:15

CM 2018: Jose Mourinho, analist pentru postul public Russia Today

Hotnews Hotnews,
 CM 2018: Jose Mourinho, analist pentru postul public Russia Today

Jose Mourinho, antrenorul formatiei Manchester United, va fi analist pentru postul public RT fost Russia Today), in timpul Campionatului Mondial din aceasta vara, informeaza lequipe. fr. Competitia din Rusia se va desfasura in perioada 14 iunie-15 iulie 2018. continuă pe Hotnews

CM 2018: Jose Mourinho, analist pentru postul public rus RT

Jose Mourinho, antrenorul formatiei Manchester United, va fi analist pentru postul public RT fost Russia Today), in timpul Campionatului Mondial din aceasta vara, informeaza lequipe. fr. Competitia din Rusia se va desfasura in perioada 14 iunie-15 iulie 2018.

Jose Mourinho, despre Zlatan Ibrahimovic: Cred ca este ultimul sau sezon la Manchester United

Jose Mourinho, antrenorul echipei Manchester United, a declarat vineri ca, dupa parerea sa, atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic, accidentat la un genunchi in mare parte a sezonului, va parasi clubul de pe Old Trafford la finalul acestui sezon, informeaza AFP.

Presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, e candidatul pentru postul de premier al Italiei din partea partidului lui Berlusconi

Antonio Tajani, presedintele Parlamentului European, a anuntat ca a acceptat oferta lui Silvio Berlusconi de a fi candidatul Forza Italia pentru functia de prim-ministru, inaintea alegerilor care vor avea loc duminica, potrivit News. ro.

Jose Mourinho, despre Zlatan Ibrahimovic: Cred ca este ULTIMUL sau sezon la Manchester United

Antrenorul echipei Manchester United considera ca acesta este ultimul sezon al lui Zlatan Ibrahimovic in cadrul clubului, dupa ce fotbalistul a suferit o ruptura a ligamentelor incrucisate de la genunchiul drept.

JO 2018: Control antidoping anormal pentru o sportiva din Jamaica, participanta in proba de bob

O sportiva din Jamaica nu a reusit sa treaca testul antidoping, ea fiind participanta la Jocurile Olimpice de la Pyeongchang in proba de bob doua persoane, informeaza Reuters.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )