Libnet.ro
UNICEF

11:30

in 2018, moldovenii au depus mai multe cereri la CEDO comparativ cu 2017

Adevărul Adevărul,
in 2018, moldovenii au depus mai multe cereri la CEDO comparativ cu 2017

In 2018, Curtea Europeana a Drepturilor Omului a inregistrat 814 cereri impotriva Republicii Moldova, cu 7,4% mai multe comparativ cu anul 2017, cand au fost depuse 758 de cereri. Republica Moldova este pozitionata pe locul 11 din 47 de state dupa numarul de cereri care se afla in proces de examinare la CEDO si pe locul cinci raportat la numarul de populatie care se adreseaza la CEDO. continuă pe Adevărul

ntrzieri ale zborurilor pe mai multe aeroporturi din SUA, din cauza blocajului guvernamental partial

Mai multe zboruri au inregistrat intarzieri vineri pe aeroporturile LaGuardia, Philadelphia International si Newark Liberty, a spus Administratia Aviatica Federala, relateaza The Guardian.

VIDEO Un baraj minier s-a rupt n Brazilia / Mai multe persoane au murit

Mai multe persoane au murit in Brazilia, dupa ce s-a rupt un baraj minier din Brumadinho, un oras din statul Minas Gerais sud-est), a spus vineri un sef al pompierilor pentru AFP, fara sa precizeze un bilant precis.

Atac armat in Statele Unite. O persoana a fost ucisa, iar mai multe au fost ranite dupa ce un barbat a deschis focul intr-un bar

Autorittile americane au anuntat ca cel putin o persoana a fost ucisa si mai multe au fost ranite de un atacator care a deschis focul in barul unui hotel din centrul statului Pennsylvannia, relateaza.

Cod rosu de avalansa in mai multe masive muntoase

Este cod rosu de avalansa in mai multe masive muntoase. Vremea rea din ultimele ore a transformat intr-un cosmar vacanta turistilor plecati la munte. Telecabinele, telegondolele si telescaunele sunt.

Prognoza meteo vineri 25 ianuarie: ninsori, lapovita si polei. Cod galben de inundatii in mai multe zone din tara

Frigul instalat de cateva zile in intreaga tara nu o sa plece prea curand, meteorologii anuntand un weekend cu ninsori, lapovita si polei pentru mai multe zone din tara. Later edit: Atentionarea de vreme rea a fost prelungita.

Polei pe mai multe drumuri din tara. n Buzau s-au produs 3 accidente pe o portiune de 500 de metri

Trei accidente s-au produs, joi seara, pe o portiune de doar 500 de metri, pe DN2 - E85, intre Oreavu si Posta Calnau, din judetul Buzau, din cauza carosabilului ud si inghetat, informeaza Mediafax. Pe mai multe drumuri din tara exista risc de aparitie a poleiului.

VIDEO Scandal in fata Curtii de Apel Constanta. Mai multe persoane au fost ridicate de jandarmi

Mai multe echipaje de jandarmi au intervenit joi, 24 ianuarie, pentru aplanarea unui conflict izbucnit in fata Curtii de Apel Constanta.

Trficul, ingreunat pe mai multe drumuri de polei. Ce sunt sfatuiti soferii sa faca

Centrul Infotrafic informeaza ca joi la peanz se circula ingreunat din cauza poleiului pe mai multe artere rutiere din 14 judete, printre care si Calarasi.

Traficul, ingreunat pe mai multe drumuri de polei. Ce sunt sfatuiti soferii sa faca

Centrul Infotrafic informeaza ca joi la peanz se circula ingreunat din cauza poleiului pe mai multe artere rutiere din 14 judete, printre care si Calarasi.

Mai multe trenuri au intarzieri. Si traficul aerian a fost dat peste cap

Mai multe trenuri au intarzieri mari, sustin calatorii, care se plang ca nu au ajuns la timp, conform orelor anuntate de CFR.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )