Libnet.ro
UNICEF

13:46

JO 2018 - Schi alpin: Slalomul urias feminin, reprogramat pentru joi (15 februarie) din cauza vantului puternic

Hotnews Hotnews,
 JO 2018 - Schi alpin: Slalomul urias feminin, reprogramat pentru joi (15 februarie) din cauza vantului puternic

Slalomul urias din cadrul concursului feminin de schi alpin al Jocurilor Olimpice de iarna, editia 2018, nu s-a putut desfasura luni, din cauza vantului puternic care s-a abatut asupra statiunii Yongpyong, fiind reprogramat pentru joi, 15 februarie, informeaza AFP. continuă pe Hotnews

JO 2018: Programul zilei de luni, 12 februarie

Opt medalii de aur se vor acorda luni 12 februarie), in cadrul Jocurilor Olimpice de iarna de la PyeongChang Coreea de Sud): la snowboard slopestyle feminin), patinaj artistic proba pe echipe), schi alpin slalom urias feminin), biatlon urmarire feminin si masculin), patinaj viteza 1. 500 m feminin), sarituri cu schiurile individual feminin) si schi acrobatic movile masculin).

JO 2018: Programul de luni al sportivilor romani

In a patra zi de la deschiderea oficiala a Jocurilor Olimpice de iarna 2018 9-25 februarie) vor putea fi vazuti patru sportivi romani. Ania Caill schi alpin - slalom urias), Raluca Stramaturaru sanie, simplu feminin), Cornel Puchianu biatlon - 12,5 km urmarire masculin) si Daniela Haralambie sarituri cu schiurile - trambulina normala) vor evolua luni, la PyeongChang.

JO 2018: Schi acrobatic - Mikael Kingsbury a dominat calificarile in proba de movile

Canadianul Mikael Kingsbury, marele favorit al probei masculine de movile din cadrul concursului olimpic de schi acrobatic freestyle) de la PyeongChang Coreea de Sud), a dominat categoric calificarile de vineri, reusind cel mai bun scor, cu 86,07 puncte.

JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018. Decizie-soc luata de nord-coreeni pentru JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018

Google celebreaza JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018 cu un Google Doodle special. Sportivii nord-coreeni care participa la Jocurile Olimpice de iarna, editia 2018, au hotarat,.

VIDEO FOTOGALERIE Ceremonie spectaculoasa de deschidere a JO 2018: Culoare, lumini si istorie sub mesajul Totul pentru viitor

Vineri a avut loc deschiderea oficiala a Jocurilor Olimpice de iarna de la Pyeongchang, ceremonia fiind o impletire de culoare, lumini, muzica, traditie locala si istorie. Intra in material pentru a vedea cele mai interesante imagini de la Pyeongchang.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )