Libnet.ro
UNICEF

01:05

CM 2018: Suedia s-a calificat in sferturi, dupa o victorie la limita in fata Elvetiei (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
CM 2018: Suedia s-a calificat in sferturi, dupa o victorie la limita in fata Elvetiei (FOTO, VIDEO)

Echipa nationala a Suediei s-a calificat din nou in sferturile de finala ale unui Campionat Mondial. Nordicii au trecut, marti, pe stadionul din Sankt Petersburg, cu scorul de 1-0 0-0 la pauza), de reprezen. continuă pe B1

CM 2018: Belgia se califica DRAMATIC in sferturi, dupa ce a fost condusa cu 2-0 de Japonia. Golul victoriei a venit in ULTIMUL MINUT al meciului (FOTO, VIDEO)

Meci dramatic la Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia. Nationala Belgiei s-a calificat in sferturile de finala ale competitiei, dupa ce a invins, luni, la Rostov pe Don, cu scorul de 3-2, selectionata Japoniei.

Suedia elimina Elvetia si ajunge in sferturi dupa 24 de ani

Golul marcat de Forsberg in repriza secunda a meciului de la Sankt Petersburg a calificat-o pe Suedia intre primele opt echipe la Cupa Mondiala.

CM 2018: Suedia vs Elvetia si Columbia vs Anglia, ultimele meciuri din optimi

Marti vor fi stabilite ultimele doua echipe care merg in sferturile Campionatului Mondial din Rusia. Primul duel al zilei se va disputa intre Suedia si Elvetia, iar faza optimilor se incheie cu un meci de gala intre Anglia castigatoarea trofeului in 1966) si Columbia, nationala care a ajuns pana in sferturi la editia precedenta a CM. Partidele pot fi urmarite in direct pe TVR 1, TVR HD si LiveText pe HotNews. ro.

REZULTATE BACALAUREAT 2018. Ce s-a intamplat dupa ce s-au afisat rezultatele

Absolventii de clasa a XII-a sunt nerabdatori sa primeasca rezultatele dupa ce saptamana trecuta au sustinut examenul de bacalaureat. Cu totii stiu .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )