Libnet.ro
UNICEF

01:05

2019. Cele mai importante schimbari legislative care intra in vigoare la 1 ianuarie

Antena3 Antena3,
2019. Cele mai importante schimbari legislative care intra in vigoare la 1 ianuarie

Numeroase schimbari legislative intra in vigoare de la 1 ianuarie 2019. Majoritatea vizeaza Codul fiscal si le-a introdus cea de-a doua Revolutie fiscala, ironizata si Ordonanta lacomiei, iar altele au. continuă pe Antena3

n prag de An Nou, Guvernul colinda nu cu Plugusorul, ci cu Ordonanta. Smbata a aparut n Monitorul oficial OUG 114, care schimba iar codul fiscal dar si alte 15 legi economice. Vezi cele mai importante schimbari

Sambata, cu doar doua zile inainte de intrarea in noul an, Guvernul a publicat in Monitorul Oficial OUG nr. 114/2018, ce modifica nu doar Codul fiscal ci si alte 15 legi in materie economica. Ordonanta publicata sambata este foarte vasta, asa incat analiza de fata se refera la aspectele ei esentiale. Ne asteptam ca in perioada urmatoare sa mai avem modificari fiscale, ce vin desigur chiar inainte de Revelion, spune consultantuli fiscal Adrian Benta. Vom parcurge mai jos, punctual, modificarile din domeniul economic si vom analiza mai atent modicarile fiscale. Vezi aici Ordonanta publicata sambata de Guvern.

Ce drumuri judetene vor fi modernizate in 2019. Cele mai mari investitii sunt finantate de Uniunea Europeana

11 sectoare de sosea vor fi modernizate de Consiliul Judetean din fonduri proprii, insa cele mai importante investitii in infrastructura care vor incepe in 2019 sunt finantate de Uniunea Europeana.

URARI DE ANUL NOU 2019. Cele mai amuzante URARI de ANUL NOU. La Multi Ani, 2019!

Cum Anul Nou se apropie cu pasi repezi, iata mai jos cele mai amuzante URARI DE ANUL NOU 2019 haioase pe care le poti trimite celor dragi la cumpana dintre ani. Exemple potrivite pentru URA.

URARI DE ANUL NOU 2019. Cele mai frumoase URARI de ANUL NOU. La Multi Ani, 2019!

E momentul acela al anului in care este frumos sa trimiti Urari de Anul Nou. E timpul gandurilor calde pentru cei dragi, pentru prieteni, pentru colegi. Iata cele mai impresionante Urari.

URARI DE ANUL NOU 2019. Cele mai nostime URARI de ANUL NOU. La Multi Ani, 2019!

Cum Anul Nou se apropie cu pasi repezi, iata mai jos cele mai nostime URARI DE ANUL NOU 2019 haioase pe care le poti trimite celor dragi la cumpana dintre ani. Exemple potrivite pentru.

URARI DE ANUL NOU 2019. Cele mai sincere URARI de ANUL NOU. La Multi Ani, 2019!

E momentul acela al anului in care este frumos sa trimiti Urari de Anul Nou. E timpul gandurilor calde pentru cei dragi, pentru prieteni pentru colegi. Iata cele mai frumoase Urari de.

URARI DE ANUL NOU 2019. Cele mai calde URARI de ANUL NOU. La Multi Ani, 2019!

E momentul acela al anului in care este frumos sa trimiti Urari de Anul Nou. E timpul gandurilor calde pentru cei dragi, pentru prieteni pentru colegi. Iata cele mai frumoase Urari de.

URARI DE ANUL NOU 2019. Cele mai impresionante urari de ANUL NOU. La Multi Ani, 2019!

URARI DE ANUL NOU 2019 La trecerea dintre ani e cazul sa trimiti cele mai impresionante Urari de Anul Nou. Stai cateva clipe si arata-le celor pe care ii iubesti cat de mult tii la ei. Urari de Anul.

URARI DE ANUL NOU 2019. Cele mai impresionante urari de ANUL NOU. La Multi Ani, 2019!

La trecerea dintre ani e cazul sa trimiti cele mai interesante Urari de Anul Nou. Stai cateva clipe si arata-le celor pe care ii iubesti cat de mult tii la ei. Urari de Anul Nou.

Ajunul Anului Nou. Doodle special de la Google. Cele mai importante traditii si superstitii

Ajunul Anului Nou. Google marcheaza acest moment cu un doodle special. Ajunul Anului Nou. Fetele de maritat afla cum le va fi ursitul ascultand latratul cainilor, potrivit unor traditii care se pastreaza in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )