Libnet.ro
UNICEF

14:45

2019 este anul transparentei pentru brandul Tiffanny. Ce inseamna asta?

ADPM ADPM,
2019 este anul transparentei pentru brandul Tiffanny. Ce inseamna asta?

2019 este anul schimbarilor si aduce noutati si in interiorul faimosului brand de bijuterii Tiffany Co. continuă pe ADPM

VIDEO 6 gadgeturi ciudate prezentate la CES 2019: Litiera inteligenta, senzori pentru scutec

Consumer Electronics Show CES) este locul in care companiile mari si mici din domeniul tehnologiei, automobilelor, sanatatii si aparatelor de uz casnic vin pentru a prezenta ultimele progrese in domeniu. Printre curiozitatile de la editia din acest an a evenimentului se numara si un dispozitiv care iti spune cand urmeaza sa mergi la baie, o litiera care se curata singura si un senzor pentru scutecele bebelusilor.

Florin Citu: Deficitul structural nu scade la 1% asa cum cere Constitutia Romaniei. Bugetul pentru 2019 este NECONSTITUTIONAL!

Deficitul structural nu scade la 1% asa cum cere Constitutia Romaniei, prin urmarebugetul pentru 2019 este neconstitutional, a scris senatorul PNL, Florin Citu, intr-o postare pe Facebook, de marti. Nu .

HOROSCOPULiubirii pentru luna ianuarie 2019. Se anunta schimbari pentru toate zodiile

HOROSCOP Luna ianuarie 2019 aduce schimbari importante in vietile sentimentale ale tututor zodiilor. Iata ce ti s-a pregatit si tie. HOROSCOP BERBEC- Simti ca vrei sa incepi o noua aventura. Distreaza-te.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1996 seconds )