Libnet.ro
UNICEF

20:16

IN 2019: KIWI Finance - cifra de afaceri cu 27% mai mare fata de anul anterior

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN 2019: KIWI Finance - cifra de afaceri cu 27% mai mare fata de anul anterior

KIWI Finance a incheiat anul 2019 cu o cifra de afaceri de 21 milioane lei, cu 27% mai mare comparativ cu anul anterior, si un volum de credite intermediate in valoare de 950 milioane lei, cu 30% mai mare fata de 2018, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

Cum arata vila barbatului cu cea mai mare pensie din Romania. Gheorghe Balasoiu a investit aici toti banii

Gheorghe Balasoiu a investit toti banii intr-o vila impunatoare. Barbatul are cea mai mare pensie din Romania si isi permite sa se laude. Cum arata vila fostului procuror? Cum arata vila barbatului cu cea mai mare pensie din Romania Gheorghe Balasoiu, fost sef de penitenciar si procuror, este pe primul loc in clasamentul pensiilor din .

PENTRU AL PATRULEA TRIMESTRU DIN 2019 Orange Romania, cifra de afaceri de 299 milioane euro

Orange Romania a realizat o cifra de afaceri in valoare de 299 milioane de euro, in intervalul octombrie-decembrie, in crestere cu 2,4% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Cifra de afaceri totala pentru 2019 este de 1. 112 miliarde de euro, a anuntat, ieri, compania.

PRIN IMPLEMENTAREA UNUI PROIECT DE PESTE 80 MILIOANE EURO Galatiul va deveni cel mai mare port romanesc la Dunare

Municipiul Galati va deveni cel mai mare port romanesc la Dunare, care va opera containere din si catre Asia, fostul spatiu sovietic si Uniunea Europeana, prin implementarea unui proiect de peste 80 milioane euro care prevede construirea unei platforme multimodale, se arata intr-o informare transmisa de Administratia Porturilor Dunarii Maritime APDM) Galati, preluata de Agerpres.

Cheltuielile militare mondiale au atins cea mai mare crestere din ultimii zece ani

Cheltuielile militare mondiale au inregistrat in 2019 cea mai mare crestere din ultimii zece ani, pe fondul unei rivalitati tot mai mari intre marile puteri si a unei curse a noilor tehnologii, releva Institutul IISS intr-un raport publicat vineri, relateaza AFP.

Romania a avut a doua cea mai mare crestere economica din UE

Romania a inregistrat a doua cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana, dupa Ungaria, in ultimul trimestru al anului 2019, arata datele publicate vineri de institutul european de statistica Eurostat.

O echipa de liceeni din Capitala a castigat cea mai mare competitie de Robotica din Rusia

Echipa AutoVortex, formata din 7 elevi de la licee din Bucuresti, a obtinut primul loc si medalia de aur la cel mai mare si mai important eveniment stiintific si tehnic din Federatia Rusa FIRST Russia Robotics Championship.

Romania a avut a doua cea mai mare crestere economica, dupa Ungaria

Romania a avut a doua cea mai mare crestere economica din Europa in ultimul trimestru al anului trecut, in comparatie cu anul precedent. Fata de trimestrul precedent, cresterea economica a Romaniei se plaseza pe primul loc, arata Eurostat.

Politia din Costa Rica a confiscat sase tone de cocaina. Este cea mai mare captura de droguri din tara

Politia din Costa Rica a gasit aproape 6 tone de cocaina vineri intr-un container ce urma sa fie trimis pe mare. Captura este cea mai mare confiscare de droguri din tara. Cocaina cantarea 5. 800 de kg si urma sa fie trimis in Rotterdam, Olanda, scrie The Independent.

Eurostat: Romania are a doua cea mai mare rata a casatoriilor din UE

Romania are a doua cea mai mare rata a casatoriilor la 1. 000 locuitori din Uniunea Europeana, arata datele publicate vineri de institutul european de statistica Eurostat.

Business report: Grupul Renault, pierdere de 141 mil. euro in 2019, dupa deducerea rezultatelor filialelor; Tesla a vandut actiuni cu cel mai mare discount practicat vreodata de companie

Banca Nationala: Cresterea economica probabil va incetini in 2020-2021 fata de 2019, dar va ramane una solida. Cresterea economica va cunoaste. Mediasind sustine noua lege care anuleaza impozitul pe venit pentru ziaristi si-i cere presedintelui promulgarea acesteia.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2434 seconds )