Libnet.ro
UNICEF

01:05

IN 2019: Veniturile Huawei vor ajunge la 30 miliarde dolari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN 2019: Veniturile Huawei vor ajunge la 30 miliarde dolari

Impactul interdictiei americane asupra afacerilor Huawei Technologies va fi de 30 de miliarde de dolari in acest an, peste asteptari, a declarat fondatorul si directorul general al grupului chinez, Ren Zhengfei, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

IMPACTUL INTERDICTIEI AMERICANE: Huawei va pierde 30 miliarde dolari

Impactul interdictiei americane asupra afacerilor Huawei Technologies va fi de 30 de miliarde de dolari in acest an, peste asteptari, a declarat fondatorul si directorul general al grupului chinez, Ren Zhengfei, transmite Reuters.

Huawei anunta o reducere a productiei de 30 de miliarde de dolari

Huawei, care se confrunta cu sanctiuni comerciale in Statele Unite, va reduce puternic productia, cu 30 de miliarde de dolari, a anuntat luni fondatorul gigantului chinez al telecomunicatiilor, Ren Zhengfei, citat de AFP.

Societatea de transport public din Galati trece la programul de vacanta. Cat de rar vor ajunge masinile in statii

Conducerea societatii justifica reducerea drastica a frecventei curselor de transport urban prin faptul ca numarul de calatori scade foarte mult odata cu vacanta scolara. Drept urmare, galatenii vor trebui sa astepte in statii mai mult timp. Uneori, si de trei ori mai mult decat dupa programul obisnuit.

Sistemele de rachete rusesti S-400 vor ajunge in Turcia la inceputul lui iulie (Erdogan)

Rachetele rusesti S-400 de aparare anti-aeriana vor incepe sa fie livrate la inceputul lui iulie, a afirmat presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, citat de CNN Turk, scrie AFP.

Studiu: Elitele politice din Moldova au facilitat spalarea a 70 de miliarde de dolari

Pe parcursul anilor 2010-2014, circa 70 de miliarde de dolari de la bancile rusesti au fost spalati prin intermediul instantelor si bancilor din Republica Moldova, fiind folosite hotarari judecatoresti ilegale emise pe cazuri de pretinse datorii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )