Libnet.ro
UNICEF

23:00

IN 2020 Consiliul Concurentei a dat amenzi de peste 82 milioane euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN 2020 Consiliul Concurentei a dat amenzi de peste 82 milioane euro

Consiliul Concurentei a aplicat amenzi in valoare totala de 400,2 milioane lei 82,7 milioane euro) anul trecut, valoare care situeaza anul 2020 pe locul al treilea in clasamentul amenzilor totale aplicate de autoritate, a anuntat ieri Bogdan Chiritoiu, presedintele institutiei, in cadrul unei conferinte de presa. Peste 40% din valoarea totala a amenzilor a fost recunoscuta de companii, ceea ce inseamna ca acestea nu vor mai ajunge in instanta. continuă pe Ziarul Bursa

Amenzi record aplicate in 2020 de Consiliul Concurentei - peste 80 milioane de euro: Investigatii pe energie, pharma si asigurari vor fi finalizate in acest an

Consiliul Concurentei a aplicat anul trecut amenzi de peste 400,2 milioane de lei 82,7 milioane de euro), valoare care situeaza anul 2020 pe locul 3 in clasamentul amenzilor totale aplicate de autoritate. Spre deosebire de alti ani, peste 40% din valoarea totala a amenzilor a fost recunoscuta de companii, ceea ce inseamna ca unele companii si-au recunoscut faptele si au primit reduceri de amenzi si ne asteptam astfel sa nu fie multe contestate in instanta, a declarat Bogdan Chiritoiu, presedintele autoritatii.

Consiliul Concurentei a aplicat in 2020 amenzi totale de 400,2 milioane lei

Consiliul Concurentei a aplicat in 2020 amenzi in valoare totala de 400,2 milioane lei 82,7 milioane euro), valoare care situeaza anul 2020 pe locul 3 in clasamentul amenzilor totale aplicate de autoritate, arata datele autoritatii de concurenta, care precizeaza ca pandemia a dus la o crestere considerabila a numarului de sesizari primite prin intermediul platformei avertizorilor de concurenta, respectiv 124 mesaje.

Consiliul Concurentei analizeaza preluarea unor ferme de catre Premium Pork Commercial SRL

Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care Premium Pork Commercial SRL intentioneaza sa preia activitatile desfasurate de Danbred Arges SRL, Agroprod Benta Nicu SRL, Agro Consulting Chiriac SRL si Slobozia Food Production SRL in domeniul reproductiei, ingrasarii si vanzarii porcinelor catre abatoare.

UPDATE Romprest ameninta ca va suspenda ridicarea gunoiului din Sectorul 1 de pe 11 februarie daca nu ajunge la o solutie pentru datoria de peste 100 milioane lei Clotilde Armand: Sa faca ceea ce considera, mai exista si alte firme de salubrizare

Romprest ameninta ca va limitasuspenda ridicarea gunoiului si salubrizarea Sectorului 1 de pe 11 februarie daca primaria Sectorului 1 si Consiliul Local nu rezolva in 5 zile problema datoriei de peste 100 milioane lei pe care institutia o are catre companie, in urma procesului de negociere. Consiliul Local a infiintat o comisie de negociere care a obtinut esalonarea datoriei, dar si reducerea temporara a unor programe, astfel incat costul serviciului pe 2021 sa scada de la 239,4 mil lei la 199,6 mil lei, dar compania acuza ca institutia tergiverseaza rezolvarea conflictului prin asumarea raportului comisiei de negociere. Primarul Clotilde Armand a declarat in sedinta Consiliului Local de miercuri ca propunerea nu este fezabila, deoarece Primaria nu are bani sa plateasca facturile, cel putin in ianuarie si februarie. Primarul a mai acuzat pe pagina de Facebook ca e mare dragoste intre consilierii PNL si Romprest iar alesii PNL si PSD doresc ca Primaria sa plateasca rapid niste facturi emise nelegal de compania de salubrizare.

Marea Britanie a vaccinat cu prima doza peste 10 milioane de persoane

Mai mult de 10 milioane de persoane au primit o prima doza de vaccin anti-COVID-19 in Marea Britanie, a anuntat miercuri ministrul sanatatii, Matt Hancock, transmite Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )