Libnet.ro
UNICEF

20:45

JO 2020 ne-a aratat un extraterestru: Cel mai pretios aur a fost castigat de un sportiv urias. Cifrele sale sunt ireale

Adevărul Adevărul,
JO 2020 ne-a aratat un extraterestru: Cel mai pretios aur a fost castigat de un sportiv urias. Cifrele sale sunt ireale

In ultima zi, Jocurile Olimpice de la Tokyo au oferit proba regina: maratonul. Iar Eliud Kipchoge Kenya) a reusit o cursa istorica pe strazile de la Sapporo, la 800 de kilometri de capitala Japoniei, aratand, inca o data, ca e cel mai bun alergator de anduranta din istorie. continuă pe Adevărul

Coronavirus SUA: Cel mai mare numar de cazuri din ultima jumatate de an. Media ultimelor 7 zile, de cinci ori mai mare decat acum o luna

Statele Unite au ajuns miercuri la un total de peste 100. 000 de infectari cu coronavirus, cel mai inalt nivel din ultimele sase luni, arata un calcul Reuters, in conditiile in care varianta Delta face ravagii in zonele cu rata mica a vaccinarii.

Catastrofal, nu exista alt cuvant pentru asta. Cel mai puternic avertisment lansat vreodata in privinta climei, asteptat in raportul ONU care va fi publicat in curand

Raportul expertilor ONU in domeniul climei IPCC), asteptat luni, va fi cel mai puternic avertisment lansat vreodata cu privire la rolul comportamentului uman in incalzirea globala, a declarat presedintele COP26, Alok Sharma.

Specialistii avertizeaza: Pretul cafelei va exploda din cauza inghetului din Brazilia, cel mai grav din ultimele decenii (VIDEO)

Cel mai grav inghet din ultimele decenii din Brazilia va duce la o explozie a preturilor cafelei pana la niveluri record. Si asta chiar in urmatoarea perioada, anunta specialistii in economie, citati de presa internationala.

Pretul cafelei explodeaza in cel mai scurt timp. Ce s-a intamplat, cat de mult se va scumpi

Multi oameni nu pot sa isi inceapa diminetile fara o ceasca de cafea, dar vesti proaste ii asteapta pe cei ce iubesc aceasta licoare! Se pare ca pretul unui astfel de produs o sa explodeze, asa ca sunt asteptate schimbari mari pe piata. Cresc preturile la cafea. De unde a pornit totul Preturile cafelei din .

il vrei pe Florin Salam la nunta ta?! Va trebui sa platesti o avere, e cel mai scump din Romania

Florin Salam este foarte cautat in perioada aceasta, mai ales pentru ca multi isi doresc sa il cheme la nunti sau evenimente. Artistul le asigura nuntasilor o atmosfera de neuitat, dar nu vine la petreceri pe bani putini! Ce tarif cere Florin Salam pentru nunti. Suma este colosala Florin Salam si-a construit o cariera spectaculoasa, .

Cel mai grav inghet produs in ultimele decenii in Brazilia si costurile mari de transport vor urca preturile cafelei la un nivel record

Cel mai grav inghet produs in ultimele decenii in Brazilia si costurile mari de transport determinate de pandemia de COVID-19 vor urca preturile cafelei la niveluri record multianuale, in urmatoarele saptamani, transmite Reuters.

Pretul cafelei va urca la niveluri record in urmatoarele saptamani. Cel mai grav val de frig care a lovit Brazilia, una dintre cauze

Cel mai grav inghet produs in ultimele decenii in Brazilia si costurile mari de transport determinate de pandemia de Covid-19 vor urca preturile cafelei la niveluri record multianuale, in urmatoarele saptamani, transmite Reuters.

Cel mai mare retailer online din lume amana revenirea angajatilor la birou pana in ianuarie 2022

Grupul Amazon, cel mai mare retailer online din lume, amana revenirea la birou a angajatilor sai pana la inceputul anului viitor, pe fondul unei cresteri semnificative a cazurilor de Covid-19 din cauza variantei Delta, transmite CNBC.

Cel mai de seama cunoscator si critic al operei lui I.L. Caragiale a murit la 88 de ani:O enciclopedie umana

Profesorul Stefan Cazimir, unul dintre cei mai importanti filologi romani contemporani, a murit, joi, la varsta de 88 de ani. Stefan Cazimir este considerat cel mai de seama cunoscator si critic al operei lui I. Caragiale.

Cum gatesti pestele corect pentru a nu se lipi de tigaie. Cel mai tare truc pe care trebuie sa il afli

Pestele este preferat de foarte multi romani, dar putini stiu cum sa il gateasca pentru a iesi cu adevarat delicios! in cazul in care vrei sa pui pe masa familiei tale un preparat ca la restaurant, afla ca trebuie sa respecti un truc important! Trucuri pentru a gati pestele. Niciodata nu a fost mai usor .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2617 seconds )