Libnet.ro
UNICEF

06:15

2021: Anul Elon Musk. Postarile prin care cel mai bogat om al planetei a manipulat pietele, fara sa pateasca nimic

Hotnews Hotnews,
 2021: Anul Elon Musk. Postarile prin care cel mai bogat om al planetei a manipulat pietele, fara sa pateasca nimic

Elon Musk a fost desemnat drept Personalitatea Anului 2021 de prestigioasa revista Time, in parte datorita impactului sau asupra pietelor financiare. insa postarile controversate ale celui mai bogat om din lume au dus adesea la miscari masive pe bursele traditionale si noile platforme de tranzactionare a criptomonedelor, atragand critici aprinse si acuzatii de manipulare. continuă pe Hotnews

Elon Musk si satelitii lui din reteaua Starlink: cum a dat-o de gard si a intrat in vizorul Chinei

Elon Musk are o serie de ambitii impresionante legate de explorarea spatiului, iar acestea au inceput deja odata cu lansarea satelitilor Starlink. Din pacate, reteaua sa de sateliti face.

Elon Musk a anuntat incetarea vanzarii de actiuni planificate. Cum au fost influentate preturile

Elon Musk a anuntat incetarea vanzarii de actiuni planificate, dupa ce a atins pragul de 10% anuntat inca de luna trecuta, declaratia sa influentand preturile de tranzactionare.

Elon Musk dezvaluie identitatea hipersecretului expert in criptomonede, fondatorul Bitcoin

Elon Musk pare sa fie de acord cu multi asupra identitatii hipersecretului expert in criptomonede, misteriosul creator al monedei virtuale Bitcoin, potrivit declaratiilor sale pentru markets. businessinsider. com.

Cine crede Elon Musk ca este Satoshi Nakamoto, misteriosul creator al bitcoin

CEO-ul Tesla si SpaceX Elon Musk crede ca un expert in criptomonede extrem de secretos ar putea fi Satoshi Nakamoto, creatorul misterios al bitcoin, relateaza Markets Insider.

Elon Musk, criticat pe retelele sociale chineze dupa ce statia spatiala a Chinei abia a evitat o coliziune cu sateliti ai Starlink

Elon Musk a fost criticat luni, pe retelele sociale chineze, dupa ce statia spatiala a Chinei abia a evitat o coliziune cu sateliti ai Starlink, divizie a companiei spatiale SpaceX, transmite Reuters.

LEGEA AUDIOVIZUALULUI - CALUL TROIAN PRIN CARE CNA INTRA IN INTERNET? Aventurile directivei in tara posibilitatilor sau definitia la purtator: ce este calul, vede oricine

Avem in actualitate o disputa exploziva in jurul unui proiect de lege prin care Directiva serviciilor media audiovizuale ar trebui transpusa in Legea audiovizualului, proiect aflat acum in dezbatere in parlament, cu termen de adoptare in februarie 2022, care ar putea fi dezamorsata daca s-ar ar intelege, cu instrumentele pe care le pune la dispozitie inteligenta umana si nu prostia, o simpla definitie.

Umarul surferului, metoda prin care romanii au furat la greu bani din bancomatele belgienilor. Cum procedau

Conform presei din Belgia, politia locala a arestat o parte dintre membrii unei grupari care se foloseau de metoda Umarul surferului pentru a sustrage bani din bancomate. Ce este metoda Umarul surferului Acesta este numele dat tehnicii folosite de hoti care stau in spatele unei persoane, de obicei o persoana in varsta, la un terminal .

Urarile lui Raed Arafat pentru 2022: Provocarile prin care am trecut sa nu se mai repete, sa fie un an frumos

Anul 2021 a fost unul greu pentru toti, afirma seful DSU, Raed Arafat: cu totii ne uitam la anul nou cu speranta si cu dorinta ca provocarile prin care am trecut sa nu se mai repete, sa fie un an frumos, un an al succesului si al realizarilor.

Retrospectiva sportiva. 2021, anul in care au stralucit Glinta si Popovici, canotorii si Ana Maria Popescu

Canotajul, natatia, scrima si halterele au oferit rezultate marcante pentru sportul romanesc in 2021, an in care competitiile s-au desfasurat in continuare sub efectul pandemiei de coronavirus.

PARALELA 45: 2021, anul vacantelor exotice

Agentiile de turism fac rezumatul unui an inca profund impactat de pandemie si de starea de incertitudine. Cu toate ca turistii romani au calatorit mai mult in strainatate fata de anul anterior, cifrele sunt departe de realizarile de dinainte de pandemie, se arata intr-un comunicat de presa.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )