Libnet.ro
UNICEF

21:00

2021 o sa fie un an catastrofal! Cine face anuntul devastator pentru omenire

Playtech Playtech,
2021 o sa fie un an catastrofal! Cine face anuntul devastator pentru omenire

Pandemia de coronavirus a provocat deja peste 1,5 milioane de decese in intreaga lume, iar efectele devastatoare vor continua. David Beasley, cel care conduce World Food Programme, face previziuni sumbre pentru anul 2021. Numeroasele restrictii luate pentru stoparea pandemiei au afectat foarte grav economia. Iar previziunile pe care acesta le face sunt infioratoare. Aproximativ 270 . continuă pe Playtech

Alexandru Rafila, anunt devastator pentru romani. Ce se va intampla in luna decembrie: Sa dea Dumnezeu sa gresesc eu

Medicul Alexandru Rafila a vorbit in cursul serii de joi despre o parte din problemele cu care se confrunta Romania in plina pandemie de COVID-19. Pe langa neregulile care au loc la nivel de Minister al Sanatatii, profesorul face previziuni sumbre cu privire la urmatoarea perioada, mai exact, la jumatatea lunii decembrie. Romania, lovita de .

Ce face acum cantareata pentru care Basescu a fugit de SPP. Interviu fara perdea, ce gest ii facea fostul presedinte (EXCLUSIV)

I-a cantat sapte ani la ureche lui Basescu, insa nu-si vorbesc din 2012. Solista ne-a povestit ce semn ii facea Traian, la Ciresica, sa se opreasca din cantat, atunci cand obosea. Ce face acum cantareata pentru care Basescu a fugit de SPP Cristiana Dorin Costache 52 de ani), artista cu voce de aur, care i-a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )