Libnet.ro
UNICEF

00:07

2022 - anul contrastelor: pandemia, inflatia si criza fortei de munca risca sa adanceasca dezechilibrele din Romania

Adevărul Adevărul,
2022 - anul contrastelor: pandemia, inflatia si criza fortei de munca risca sa adanceasca dezechilibrele din Romania

Anul 2022 ar trebui sa fie anul reformelor structurale insa va fi, mai degraba, anul contrastelor, cu o adancire a dezechilibrelor din economie, arata o analiza a companiei de consultanta Frames. continuă pe Adevărul

Anul 2022 va fi unul al contrastelor. Pandemia, inflatia si criza fortei de munca risca sa adanceasca dezechilibrele din Romania (analiza)

Anul 2022 ar trebui sa fie anul reformelor structurale insa va fi, mai degraba, anul contrastelor, cu o adancire a dezechilibrelor din economie, arata o analiza a companiei de consultanta Frames, citata de Agerpres. Perspectivele noului an indica o accentuare a diferentei dintre preturi si salarii - fapt ce va determina o scadere a nivelului de trai, o discrepanta tot mai mare intre mediul public si cel privat, intre promisiuni si realitate, intre bogati si saraci. Vor exista sectoare economice pe plus dar si multe domenii in care inflatia, blocajul financiar si criza fortei de munca vor continua sa faca victime, precizeaza consultantii companiei.

2022 - anul marii urgii

Prognoza mea de la sfarsitul anului trecut s-a indeplinit in totalitate. Cu punct si virgula. Ceea ce ma indeamna acum sa fac o prognoza bazata tot pe informatii certe si rationamente de logica formala pentru anul care vine. Cum va fi el pentru romani? Cum va fi el pentru locuitorii planetei? Iar daca incep cu concluzia, ea este cea din titlu: vine marea urgie.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )