Libnet.ro
UNICEF

10:00

2024 2024

Libnet Ro
BEC a stabilit masurile si conditiile pentru votul cu urna speciala la alegerile europarlamentare si locale

BEC a stabilit masurile si conditiile pentru votul cu urna speciala la alegerile europarlamentare si locale

Biroul Electoral Central a stabilit masurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie.

BEC a stabilit masurile si conditiile pentru votul cu urna speciala la alegerile europarlamentare si locale

Biroul Electoral Central a stabilit masurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie.

Cum ajungi sa-ti iei pensia in rate la batranete. Care sunt avantajele in Romania, de ce este mai avantajos

Cemera foto alimentata cu inteligenta artificiala care te face poet peste noapte. Cum iti transforma imaginile in poezii

Serialul de pe Netflix care te tine cu sufletul la gura: The Hijacking of Flight 601 este bazat pe o poveste reala si terifianta

Prognoza meteo pana aproape de iunie 2024. Cand cresc temperaturile brusc, vine vara in Romania

Pe 26 aprilie, ANM a publicat prognoza meteo pana aproape de iunie 2024, precizand si cand cresc temperaturile brusc, iar din informatiile meteorologilor se intelege ca, in cele din urma, vine vara in Romania. Sambata, 27 aprilie, doua Coduri Galbene inca de la primele ore ale acestei dimineti,ANM a dat alerta de cod galben pentru .

Peste jumatate din tara nu are canalizare. Sute de mii de romani traiesc ca in Evul Mediul

Sute de mii de romani traiesc ca in Evul Mediul. in 2024, an electoral, mai mult de jumatate din tara nu are sisteme de canalizare.

Romania, campioana europeana, se lupta pentru aur la Campionatul Mondial de Dans Sportiv din China FOTO

In acest weekend, pe 27 martie, se desfasoara la Wuhan in China, editia 2024 a Campionatului Mondial de Dans Sportiv pentru sectiunea dansurilor Standard destinate categoriei de varsta sub 21 de ani.

Trupa Samael concerteaza in Romania: Cat costa biletele, de unde le cumperi

Cum dai import la fisiere RAW, daca ai camera foto mai noua ca versiunea de Lightroom. Trucul simplu care vine direct de la Adobe

Razboi in Ucraina, ziua 794. SUA anunta o noua transa de sase miliarde de dolari pentru Ucraina

Razboi in Ucraina, ziua 794. Secretarul american al Apararii Lloyd Austin a anuntat un nou ajutor militar in valoare de sase miliarde de dolari pentru Ucraina, care include rachete de tip Patriot.

Suferintele unei mari artiste. Viata si necazurile actritei iubite de milioane de romani, Barbra Streisand

Soseaua din Romania care ia locul Transfagarasanului. Va fi mai frumoasa chiar si decat Transalpina, au aparut primele imagini

Soseaua din Romania care va lua locul Transfagarasanului! Vineri, 26 aprilie 2024, a fost inaugurat primul lot din Transapuseana, aproximativ 43 de kilometri, drumul spectaculos care traverseaza Muntii Apuseni. Au aparut si primele imagini cu drumul judetean! Imagini spectaculoase cu Transapuseana Soseaua din Romania care va intrece Transfagarasanul si Transalpina a fost inaugurat. Primul lot .

Premiera SGR la East European Comic Con: prima colectare automata in cadrul unui eveniment de amploare

Omul de la care vine expresia Sa moara Cibilan!. Ultimul haiduc al Bucurestilor, de la intors banii cu lopata la o baraca in saracie lucie

VIDEO. Mai multe persoane au fost retinute pentru trafic de droguri. Una din ele, prinsa in flagrant

La data de 25 aprilie 2024, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism Serviciul Teritorial Constanta DIICOT) au dispus retinerea a patru inculpati in doua cauze penale privind traficul de droguri de risc si efectuarea de operatiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, fara a detine autorizatie. in .

Comuna din Romania, unde cetatenii vor vota in capele mortuare la alegerile locale |Anuntul Arhiepiscopiei Buzaului si Vrancei

Localnicii unei comune din Romania isi vor exercita dreptul la vot pentru alegerile locale in casele de praznuire ale parohiilor, cu acordul bisericilor.

Gabriela Firea, despre Piedone si candidatura sa la Primarie: Nu vreau sa il jignesc pe domnul primar

Legea vine, pacanelele raman. Cum da Romania rateu in lupta cu mirajul nociv ca jocurile de noroc te scot din saracie

Legea care interzice pacanelele in localitatile cu mai putin de 15. 000 de locuitori intra in vigoare la finalul lunii aprilie 2024, dar operatorii care au licente valabile care se innoiesc o data pe an) pot sa isi desfasoare activitatea in continuare si in localitatile cu interdictie, pana la expirarea licentelor. Astfel, va mai dura cel putin cateva luni pana cand pacanelele vor disparea din sate, comune si mici orase.

Studiu EY Romania: Comportamentul consumatorului roman in perioada sarbatorilor de Paste 2024

Perioada festiva care se apropie aduce, ca in fiecare an, provocari legate de stabilirea si planificarea bugetelor pentru cumparaturi, cadouri sau vacante. Cum arata deciziile de consum si cumparare, care sunt cele mai importante criterii de achizitie pentru consumatorii romani in contextul economic actual, dar si ce perspective iau in considerare pentru perioada urmatoare, au fost principalele aspecte urmarite de EY Romania prin studiul derulat in avansul Sarbatorilor de Paste 2024.

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )