Libnet.ro
UNICEF

12:45

2024 2025

Libnet Ro
Trei cluburi din playout au primit licenta pentru cupele europene. Cum afecteaza lupta pentru podium in playoff

Trei cluburi din playout au primit licenta pentru cupele europene. Cum afecteaza lupta pentru podium in playoff

FRF a iesit public cu mai multe precizari referitor la procesul de licentiere a cluburilor solicitante de licenta pentru participarea la competitiile de club UEFA, pentru sezonul 2024-2025.

Cum se majoreaza pensiile pentru 5 milioane de pensionari romani in 2024 si 2025. Ce spune legea pensiilor despre indexare

Sotronul lui Sucu: culisele unei situatii explozive pe care trebuie sa o gestioneze la Rapid

Actionarul majoritar al Rapidului e in fata unui moment de rascruce de care depinde viitorul clubului in sezonul 2024-2025.

A real tax reform or a new patch?

Through the National Recovery and Resilience Program PNRR), Romania has committed to carrying out tax reform in 2025. Until the elections for the Romanian Parliament in December 2024, citizens would have the opportunity to participate in an in-depth debate on the proposed tax reform, based on the electoral programs of political parties.

O reforma fiscala reala sau o noua carpeala?

Prin Programul National de Redresare si Rezilienta PNRR), Romania s-a angajat ca va efectua reforma fiscala in anul 2025. Pana la alegerile pentru Parlamentul Romaniei, in decembrie 2024, cetatenii ar avea posibilitatea sa participe la o dezbatere aprofundata a propunerilor de reforma fiscala, pe baza programelor electorale ale partidelor politice.

ISW: Victoria Rusiei in Ucraina ar avea consecinte devastatoare pentru apararea NATO. Scenarii

Progresele rusesti vor accelera in absenta unei actiuni urgente americane. Factorii politici americani trebuie sa internalizeze realitatea ca amanarea sau oprirea asistentei militare americane va duce la castiguri dramatice ale Rusiei in 2024 si in 2025 si, in cele din urma, la victoria Rusiei.

Primirea Romaniei in Schengen este prezentata de Comisia Europeana drept recomandare pentru anul 2025

Comisia Europeana recomanda Consiliului UE, cu privire la situatia Spatiului Schengen, sa ia o decizie finala si sa stabileasca o data adecvata pentru ridicarea controalelor la frontierele terestre interne ale Bulgariei si Romaniei cu alte state membre. Comisia Europeana include aceasta recomandare intr-o Propunere adresata Consiliului UE pentru Ciclul Schengen 2024 2025. Propunerea este .

Comisia Europeana estimeaza un deficit de peste 6,5% din PIB pentru Romania anul acesta. Daianu: in 2023 nu s-au facut progrese, iar 2024 e an electoral, vor creste presiunile pe buget. in 2025 se va simti si impactul deplin al reformei pensiilor

Comisia Europeana estimeaza pentru anul acesta un deficit de peste 6,5% din PIB pentru Romania, in timp ce Consiliul Fiscal il prognozeaza la circa 6,4% din PIB. Procentele apar in Raportul de analiza a convergentei Romania Zona Euro Monitor nr. 152024 Europa si pierderea dividendului pacii. Situatia a fost analizata de Daniel Daianu, presedintele Consiliului Fiscal si coordonatorul echipei de proiect.

Luni incepe Tezaur, iar miercuri se incheie Fidelis de aprilie Ce inflatie estimeaza BNR pentru T1 si T2 2025

Romanii interesati sa-si plaseze banii in titluri de Stat mai au timp cateva zile pentru Fidelis de aprilie 2024. Miercuri se incheie perioada de subscriere, iar ulterior vor fi listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB). Pe piata se mai gasesc si emisiuni din anii trecuti, unele la preturi mai mici decat cele de subscriere.

Raport: Economia Romaniei ar putea creste cu 2,7% in 2024 si cu 1,9% in 2025

Economia Romaniei ar putea creste cu 2,7% in 2024 si cu 1,9% in 2025, Guvernul inasprind politica fiscala abia dupa alegerile din acest an, potrivit unui raport trimestrial de analiza macroeconomica si strategie al UniCredit Bank.

UniCredit Bank: Economia Romaniei va creste cu 2,7% in 2024

Economia Romaniei va creste cu 2,7% in 2024 si cu 1,9% in 2025, guvernul inasprind politica fiscala abia dupa alegerile din 2024. Anul acesta, principalul motor de crestere va fi cererea interna, exporturile urmand sa joace un rol mai important in 2025.

Carlos Sainz a ales deja noua echipa pentru sezonul 2025 din Formula 1

Carlo Sainz s-ar fi decis care va fi destinatia sa pentru 2025. Presa spaniola anunta ca pilotul iberic va merge la Mercedes din sezonul viitor. Sainz mai are contract cu doar pana la final de 2024, iar in locul sau la gruparea italiana va merge Lewis Hamilton. Urmatoarea etapa de Formula 1, Marele Premiu al Chinei, va fi intre 19 si 21 aprilie, in exclusivitate la Antena 3 CNN si pe Antena Play.

Reuters: Cererea globala de otel urmeaza sa creasca cu 1,7%

Cererea globala de otel ar urma sa creasca cu 1,7%, pana la 1,793 miliarde de tone metrice in 2024 si sa avanseze in continuare in 2025, a anuntat marti Asociatia Mondiala a Otelului.

inscrieri clasa pregatitoare 2024-2025. Model de cerere, actele necesare. Ghid complet pentru parinti

Inscrieri clasa pregatitoare 2024-2025 tot ce trebuie sa stie parintii care vor sa isi inscrie copiii la scoala in acest an. Parintii au la dispozitie un ghid similar cu anul trecut, cu doar cateva modificari in plus. Pot fi inscrisi la scoala copiii care implinesc varsta de 6 ani pana la 31 august 2024, .

Profetia sumbra a lui Elon Musk despre inteligenta artificiala. Se va intampla deja din 2025, cum suntem amenintati

Petrolul Ploiesti si-a gasit antrenor. Cine este alesul gazarilor

Petrolul Ploiesti are un nou antrenor, in persoana lui Laszlo Balint, care a fost instalat oficial la conducerea gazarilor luni. FC Petrolul Ploiesti a ajuns la un acord cu Gyorgy Laszlo Balint, cel care va fi, incepand din aceasta saptamana, noul antrenor principal al galben-albastrilor. intelegerea se va intinde pana la finalul stagiunii 2024-2025. Tehnicianul .

Pensiile care se vor majora de doua ori in 2025. Seful Casei de Pensii a facut anuntul categoric

Pensiile romanilor au fost majorate cu 13,8% la inceputul acestui an, in raport cu rata inflatiei. O alta marire a venitului va avea loc in luna septembrie 2024, atunci cand sunt planificate recalcularile. Daniel Baciu a declarat ca unii vor avea pensiile majorate de doua ori. Cine sunt romanii ale caror pensii vor fi calculate .

Dacia Duster si Bigster vor fi transformate in doua noi SUV-uri Renault-Nissan, special dezvaluite pentru piata din India inainte de 2025

PSD sustine alinierea veniturilor romanilor de media salariilor europene

PSD a anuntat cresterea salariului minim la 3. 700 lei, incepand de la 1 iulie 2024. Acesta este un pas premergator catre implementarea, de la 1 ianuarie 2025, a Directivei europene privind salariile minime adecvate in Uniunea Europeana, obiectiv asumat de Guvernul condus de Marcel Ciolacu.

Ciolacu: Guvernul a alocat 100 de milioane de lei pentru programul Saptamana verde in scoli

Premierul Marcel Ciolacu a anuntat la inceputul sedintei de guvern de astazi, 4 aprilie 2024, ca va aproba hotararea de guvern care aloca suma de 100 de milioane de lei pentru finantarea in scoli a programului Saptamana verde, timp de doi ani, 2024 si 2025, conform edupedu. ro. Decidem azi ca programul scolar Saptamana verde sa .

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2863 seconds )