Libnet.ro
UNICEF

23:30

217 romani din strainatate, cei mai multi din Spania, confirmati cu coronavirus 25 de romani au murit

Hotnews Hotnews,
 217 romani din strainatate, cei mai multi din Spania, confirmati cu coronavirus 25 de romani au murit

Un alt roman din strainatate a murit in ultimele 24 de ore din cauza coronavirusului, bilantul deceselor in randul romanilor din diaspora ajungand joi la 25. De la inceputul pandemiei, 217 romani din strainatate au fost depistati cu COVID-19. continuă pe Hotnews

Alti 5 romani din strainatate au decedat din cauza coronavirusului. Bilant: 24

Alti cinci romani din strainatate au murit in ultimele 24 de ore din cauza coronavirusului, bilantul deceselor in randul romanilor din diaspora ajungand miercuri la 24. De la inceputul pandemiei, 196 de cetateni romani din strainatate au fost depistati cu COVID-19.

Alti 3 romani din strainatate au murit din cauza coronavirusului. Bilantul urca la 19 decese si 94 de cazuri de infectare

Alti trei romani din strainatate, din Franta si din Marea Britanie, au murit in ultimele 24 de ore din cauza coronavirusului, bilantul deceselor in randul romanilor din diaspora ajungand marti la 19. 94 de cetateni romani din strainatate au fost depistati cu COVID-19, de la inceputul pandemiei.

CORONAVIRUS. inca cinci romani din strainatate au decedat 196 de conationali din afara tarii, testati pozitiv

Creste numarul deceselor in randul romanilor din strainatate infectati cu coronavirus. Conationalii plecati la munca peste hotare cad victime ale virusului ucigas venit din China. Grupul de Comunicare.

Tara cu cei mai multi pacienti sustine ca 73% dintre acestia aveau si alte probleme de sanatate

La nivel mondial, exista peste 40. 000 de decese din cauza COVID-19, iar datele din aceasta tara arata ca sunt afectate mai ales persoanele cu probleme de sanatate deja existente. Statele.

Minciunile virale despre virus: ce cred cei mai multi romani

Atat romanii, cat si restul locuitorilor planetei, ajung sa considere adevarate lucrurile pe care le gasesc pe internet, desi unele sunt, in mod evident, dezinformari. Asta arata si un.

Cei mai multi buzoieni trimisi acasa in aceasta perioada lucreaza in domeniul confectiilor

Creste semnificativ numarul firmelor din Buzau care isi suspenda activitatea si trimit angajatii in somaj tehnic. Nu mai putin de 30 de angajatori din judet au sprijinul statului pentru plata somajului tehnic in cazul a circa 900 de oameni.

COVID-19 in R. Moldova. Cei mai multi pacienti infectati au intre 50 si 59 de ani

Cele mai multe cazuri de infectare cu noul tip de coronavirus din R. Moldova, 73 la numar, sunt in randul persoanelor cu varstele cuprinse intre 50 si 59 de ani. Raportul intre femei si barbati printre pacientii cu COVID-19 este de 168 la 130, transmite IPN.

VIDEO Guvernul va ajuta niste romani din Spania sa se intoarca in tara, dar numai dupa o selectie riguroasa Orban: Sa verificam si gradul de infractionalitate

Premierul Ludovic Orban a spus joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca a primit mai multe solicitari din partea unor romani din Spania sa fie ajutati sa se intoarca in tara. in acest context, i-a cerut ministrului Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, sa inceapa demersurile necesare, insa in baza unei selectii riguroase. Aveti mare grija, ca stiti ce am patit cu avionul de la Barcelona, parca, a spus Orban.

Circa un milion de britanici au solicitat sprijinul financiar al Statului in ultimele doua saptamani, de 10 ori mai multi decat intr-o perioada normala

Aproape un milion de persoane din Marea Britanie au solicitat sprijinul Statului acel universal credit), de cand Boris Johnson a cerut oamenilor sa ramana acasa acum doua saptamani, ceea ce arata cresterea rapida a somajului provocata de coronavirus, scrie Financial Times. Circa un milion de britanici au solicitat sprijinul financiar al Statului in ultimele doua saptamani, de 10 ori mai multi decat intr-o perioada normala.

Coronavirus: Sedinta a presedintelui Iohannis cu premierul si cu mai multi ministri, de la ora 12.30

Presedintele Klaus Iohannis va avea luni, de la ora 12. 30, o sedinta de evaluare a masurilor cu privire la gestionarea crizei coronavirus cu premierul Ludovic Orban si cu mai multi membri ai Guvernului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )