Libnet.ro
UNICEF

18:30

22 de agenti ai IPJ Timis, testati pozitiv cu coronavirus. Doar 13 se afla in izolare la domiciliu Reactia institutiei

B1 B1,
22 de agenti ai IPJ Timis, testati pozitiv cu coronavirus. Doar 13 se afla in izolare la domiciliu Reactia institutiei

Potrivit unui sindicat al politistilor din Timis, in cadrul Serviciului Rutier local, toti angajatii ar fi fost infectati cu noul coronavirus, cu o singura exceptie. IPJ Timis a reactionat la aceasta. continuă pe B1

Focar de COVID-19 la o firma de conserve din Germania. 263 de romani au fost testati pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat in cursul serii de 14 august ca un numar de 263 de romani, ce lucreaza la o fabrica de conserve din Germaniaau fost testati pozitiv pentru SARS-CoV-2. Dintre.

Peste 260 de romani de la o fabrica de conserve din Germania, testati pozitiv cu Covid-19

263 de romani care lucreaza la o fabrica de conserve din regiunea Dingolfing-Landau, Germania, au fost testati pozitiv pentru COVID-19. Alti 206 muncitori romani au fost plasati in carantina, acestia fiind considerati contacti directi ai persoanelor infectate, informeaza MAE.

Focar de COVID-19 la Autoritarea Navala Romana. Cinci angajati au fost testati pozitiv

Cinci angajati ai Autoritatii Navale Romane ANR) au fost testati pozitiv cu SARS-CoV-2. Toti contactii directi ai acestora vor intra in carantina pentru 14 zile.

CORONAVIRUS |11 angajati ai IPJ Timis au fost depistati cu COVID-19 Alti 11 sunt in izolare

O ancheta epidemiologica a fost declansata la Inspectoratul de Politie al Judetului Timis, dupa ce 11 angajati au fost depistati pozitiv cu virusul SARS CoV-2. Alti 11 angajati, contacti ai celor.

Coronavirus: O mie de germani testati pozitiv la Covid-19, informati cu o saptamana intarziere

Autoritatile germane au recunoscut joi un mare derapaj in Bavaria in lupta impotriva pandemiei de coronavirus, dupa ce a fost nevoie de peste o saptamana pentru ca zeci de mii de persoane sa fie informate in legatura cu rezultatele testelor lor la revenirea din vacanta, relateaza Agerpres.

Liga 1: Cinci jucatori de la UTA Arad, testati pozitiv cu noul coronavirus

UTA Arad, nou-promovata in Liga I, a anuntat, sambata, cinci cazuri de infectare cu noul coronavirus in randul jucatorilor.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )