Libnet.ro
UNICEF

00:06

22 tablouri si 18 carti vechi, predate autoritatilor italiene.

România Liberă România Liberă,
22 tablouri si 18 carti vechi, predate autoritatilor italiene.

22 de tablourisi 18 carti, evaluate ca facand parte din patrimoniul cultural italian, vor fi predate, marti, autoritasilor din Peninsula. Transferul de bunuri se va face la Muzeul National de Istorie a Romaniei, potrivit procurorilor de la Curtea de Apel Alba Iulia. Operele de arta au fost recuperate de ofiteri specializati ai Politiei Romane de la un cetatean roman, restaurator de bunuri de arta cu resedinta in Italia, in contextul activitatilor desfasurate de organele de politie din . continuă pe România Liberă

40 de tablouri si tiparituri vechi de intorc in Romania dupa ce au fost vandute ilegal ...

Mai multe bunuri culturale - picturi si tiparituri vechi -, care au fost exportate ilegal din Italia si au fost recuperate de autoritatile judiciare romane, vor fi restituite autoritatilor italiene, marti, in cadrul unei ceremonii organizate la sediul Muzeului National de Istorie a Romaniei MNIR). Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, ca urmare a actiunilor desfasurate de autoritatile judiciare romane, alaturi de cele italiene, in anii 2012-2013 au fost recuperate, in Romania, 22 de lucrari .

Zeci de tablouri si carti de patrimoniu, aduse ilegal in tara de un restaurator din Sibiu, transferate in Italia

Un cetatean roman din Sibiu este cercetat de procurori ai Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia pentru import ilegal de bunuri de patrimoniu din Italia. Barbatul a adus in tara mai multe tablouri si carti vechi, fara a avea acordul autoritatilor italiene.

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )