Libnet.ro
UNICEF

17:00

23 de trenuri spre Galati, Bucuresti si Constanta, ANULATE, din cauza zapezii

România Liberă România Liberă,
23 de trenuri spre Galati, Bucuresti si Constanta, ANULATE, din cauza zapezii

23 de trenuri cu rute spre Galati, Constanta si Bucuresti au fost anulate, din cauza vremii, informeaza CFR Calatori, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Doua curse aeriene pe rutele Bucuresti-Roma si Bucuresti-Timisoara, anulate din cauza vremii

Doua curse aeriene pe rutele Bucuresti-Roma, Bucuresti-Timisoara si retur au fost anulate luni, iar mai multe zboruri au intarzieri intre 30 de minute si doua ore, din cauza operatiunilor de degivrare si a deszapezirii, a anuntat Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti, potrivit Mediafax.

23 de garnituri de tren cu rute spre Galati, Constanta si Bucuresti au fost anulate din cauza ninsorii si a viscolului

23 de garnituri de tren cu rute spre Galati, Constanta si Bucuresti, au fost anulate luni de CFR Calatori, informeaza Mediafax. Totodata, pe regionala Galati, doua trenuri sunt oprite intre statii, unul din.

UPDATE. Alte 18 trenuri, anulate, din cauza ninsorii

23 de trenuri cu rute spre Galati, Constanta si Bucuresti au fost anulate, din cauza vremii, informeaza CFR Calatori, potrivit Mediafax.

UPDATE. Alte 12 trenuri, anulate, din cauza ninsorii

23 de trenuri cu rute spre Galati, Constanta si Bucuresti au fost anulate, din cauza vremii, informeaza CFR Calatori, potrivit Mediafax.

Peste 20 de trenuri cu rute spre Galati, Constanta si Bucuresti, anulate din cauza vremii

UPDATE: CFR Calatori a anulat 23 de garnituri de tren cu rute spre Galati, Constanta si Bucuresti, iar pe regionala Galati, doua trenuri sunt oprite intre statii, unul din cauza ruperii liniei de contact, iar.

Ninsoarea anuleaza 23 de trenuri cu rute spre Galati, Constanta si Bucuresti

CFR Calatori a anulat 23 de garnituri de tren cu rute spre Galati, Constanta si Bucuresti, iar pe regionala Galati, doua trenuri sunt oprite intre statii, unul din cauza ruperii liniei de contact, iar celalalt pentru curatarea macazurilor.

Vezi aici lista trenurilor anulate din cauza vremii

UPDATE: CFR Calatori informeaza ca din cauza conditiilor meteo nefavorablie, urmatoarele trenuri nu vor circula:Luni - 29 decembrie* R 7001 Bucuresti Nord plecare 15. 45) - Galati* R 8015.

CIRCULATIA TRENURILOR LA ORA 17.00. Vezi lista trenurilor anulate din cauza vremii

UPDATE: CFR Calatori informeaza ca, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, urmatoarele trenuri sunt anulate:Luni, 29 decembrie: R 7574 Galati plecare 15.

CIRCULATIA TRENURILOR LA ORA 15.00. Vezi lista trenurilor anulate din cauza vremii

UPDATE: CFR Calatori informeaza ca din cauza conditiilor meteo nefavorablie, urmatoarele trenuri nu vor circula astazi: IR 1865 Iasi plecare 18. 30) - Galati IR 8153 Urziceni plecare 16.

CFR Calatori: 40 de trenuri anulate, din cauza ninsorii si a viscolului

Un numar de 40 de trenuri care circulau in jumatatea de sud a tarii au fost anulate, luni, din cauza ninsorii si a viscolului, din totalul de peste 1. 100 de trenuri puse zilnic in circulatie, informeaza CFR Calatori.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )