Libnet.ro
UNICEF

07:45

24 dintre cele mai amuzante expresii romanesti - un top realizat de o romanca stabilita in Argentina

Adevărul Adevărul,
24 dintre cele mai amuzante expresii romanesti - un top realizat de o romanca stabilita in Argentina

Un cunoscut portal international de turism face un top al celor mai amuzante 24 expresii intalnite in limba romana. Nu lipsesc din top expresii precum frectie la picior de lemn, a freca menta sau dus cu pluta. continuă pe Adevărul

Legenda semintei de grau care a scos oamenii din Pestera Meziad, una dintre cele mai mari pesteri din tara, supranumita si Catedrala subterana

Galeriile care serpuiesc in subteranele Carpatilor sunt o sursa nesecata de noi descoperiri si legende. Un astfel de loc este pestera Meziad, din Bihor, una dintre cele mai mari si mai frumoase din tara. Comparata cu o catedrala gotica subterana, pestera pare sa fi adapostit in urma cu mii si mii de ani atat ursii cavernelor, cat si oamenii primitivi care au fost scosi la lumina de o tanara pe nume Florica.

Croatia, una dintre cele mai apreciate destinatii de vara din Europa, este in pericol din cauza exploatarii rezervelor sale de hidrocarburi din Marea Adriatica

Croatia trece printr-o lunga criza economica, iar singura solutie pentru revenire este exploatarea rezervelor sale de hidrocarburi din Marea Adriatica. insa, acest lucru ar duce la poluarea mediului si ar afecta.

Cele mai spectaculoase aparitii ale lui Nicole Kidman la 48 de ani

Nicole Kidman este nu doar una dintre cele mai apreciate actrite de la Hollywood, ci si un veritabil style icon. Iata cele mai spectaculoase aparitii recente ale frumoasei actrite care este intotdeauna de o eleganta rara! .

Cele mai ciudate operatiuni naziste: incercarea de a-l rapi pe Papa sau propaganda bebelusului perfect arian care era evreu

Partidul nazist a fost unul dintre cele mai crude din lume, cu idei de cele mai multe ori barbare. insa, uneori, minionii lui Adolf Hitler erau de-a dreptul stupizi. De la campanii de propaganda care esuau lamentabil, pana la incercari de asasinare ridicole, nemtii din SS au intrat pe teritoriul bizarului de mult prea multe ori.

FOTO Moda strazii: Cele mai frumoase accesorii ale verii

Alaturi de hainele alese dupa propriul stil, intotdeauna lejere, in acest sezon se remarca accesoriile unice si dintre cele mai variate. De la basca in stil Gavroche, purtata cu o tinuta alb-negru, pana la colierul dublu, supradimensionat si multicolor, aceste detalii personalizeaza foarte frumos stilul vestimentar.

Cele mai frumoase rochii de mireasa din filme (Partea 3)

Cele mai frumoase rochii de mireasa din filme au incantat milioane de oameni din toata lumea. Iata o selectie cu cele mai spectaculoase creatii purtate de marile actrite de la Hollywood. Azi, partea 3.

Festivalul Dilema veche, desemnat printre cele mai bune din Europa

Festivalul Dilema veche, desfasurat in perioada 21-23 august in Cetatea Alba Iulia, a fost ales printre cele mai bune festivaluri din Europa de catre juriul Europe for Festivals, Festivals for Europe EFFE), for coordonat de Comisia Europeana. in competitie au fost peste 760 de candidaturi din 31 de tari.

Acest actor din Star Wars a lasat autografe cu adevarat memorabile

Mark Hamill, cel care a jucat rolul lui Luke Skywalker in Star Wars, a oferit, din cate se pare unele dintre cele mai amuzante autografe. Star Wars este una dintre cele mai populare serii din toate timpurile. La zeci de ani distanta de la aparitia primelor filme, actorii din cadrul lor se bucura de o [] Acest actor din Star Wars a lasat autografe cu adevarat memorabile Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Demnitarii Romaniei au cele mai nesimtite salarii din Europa: Discrepanta dintre veniturile elitei si ale cetateanului de rand, uriasa

Politicienii romani au printre cele mai mari salarii din Europa. Comparativ cu celelalte tari din Uniunea Europeana, in Romania, dupa cresterea indemnizatilor demnitarilor, exista ce mai mare discrepanta.

Cele mai pesimiste zodii. Nativii care vad doar jumatatea goala a paharului

Cele mai pesimiste zodii. Modul in care percepem aumite situatii din viata de zi cu zi, intr-o maniera pozitiva sau negativa, poate fi influentat si de astre intr-o anumita masura. Prin urmare, cinci zodii se numara printre cele mai pesimiste, fiind si cele mai predispuse spre depresie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )