Libnet.ro
UNICEF

09:45

24 de elevi, blocati in zona cascadei Duruitoarea din judetul Neamt

Hotnews Hotnews,
 24 de elevi, blocati in zona cascadei Duruitoarea din judetul Neamt

24 de copii cu varste de 15 si 16 ani s-au blocat duminica in zona cascadei Duruitoarea din judetul Neamt, din cauza ploilor din ultima vreme. Salvamontistii intervin pentru salvarea acestora. Copiii se afla in excursie cu doi profesori. continuă pe Hotnews

UPDATE Cei 24 de elevi din Vaslui, blocati in zona cascadei Duruitoarea din judetul Neamt, au fost salvati

Cei 24 de copii cu varste de 15 si 16 ani care au ramas duminica blocati in zona cascadei Duruitoarea din judetul Neamt, din cauza ploilor din ultima vreme, au fost salvati. Copiii, care se aflau in excursie cu doi profesori, nu sunt raniti.

Operatiune de salvare in munti: 24 de copii, blocati in zona cascadei Duruitoarea

Un grup de copii a ramas blocat, duminica in apropierea cascadei Duruitoarea din judetul Neamt dupa ce nu au mai putut traversa o zona in care un torent a intersectat o poteca. Cei 24 de copii, insotiti de pr.

Alerta in Neamt. Zeci de copii blocati pe munte au fost salvati dupa ce s-au aventurat pe un traseu afectat de ploi

A fost alerta in Neamt unde salvamontistii au intervenit pentru recuperarea a 24 de copii care ramasesera blocati in zona Cascadei Duruitoarea. Elevii din Vaslui erau impreuna cu profesorii lor si au.

Noi detalii in cazul fetitei de sase ani care a disparut de acasa, din judetul Maramures. Tricoul Valentinei a fost gasit in apa

Cautari disperate in cazul fetitei de sase ani din Maramures. Un escavator a fost adus in zona pentru a-i ajuta pe salvatori. Tricoul copilului a fost gasit la 300 de metri de locuinta, in.

Dacian Ciolos, luat la rost de un politist din judetul Teleorman, in timp ce lipea afise. Mai presus de lege nu exista decat Constitutia

Dacian Ciolos a fost luat la rost de un politist in timp ce lipea afise pe un panou in Alexandria, judetul Teleorman. Politistul local l-ar fi intrebat daca are pozitia de la partidul electoral. Dupa.

Femeia din judetul Timis luase in grija un copil de 12 ani, de care parea ca s-a atasat foarte mult. intr-o zi, sotul ei a venit mai devreme acasa si a surprins o scena halucinanta

Femeia din localitatea timiseanaGhilad, in varsta de 48 de ani, luase in grija un copil de 12 ani, de care parea ca s-a atasat foarte mult. intr-o zi, sotul ei a venit mai devreme acasa si a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2654 seconds )