Libnet.ro
UNICEF

01:05

24 IT. Iphone X ajunge in Romania saptamana viitoare

Antena3 Antena3,
24 IT. Iphone X ajunge in Romania saptamana viitoare

Iphone 8 este istorie. Vanzarile modelului iphone X au inceput vineri in intreaga lume, iar telefonul va ajunge in Romania incepand cu saptamana viitoare. Ca. continuă pe Antena3

Donald Trump s-ar putea intalni saptamana viitoare cu Vladimir Putin

Liderul Casei Albe, Donald Trump, si presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, s-ar putea intalni saptamana viitoare in cadrul summitului APEC care va avea loc in Vietnam. Anuntul a fost facut vineri de Kremlin, care a precizat ca discutiile pentru o astfel de intrevedere sunt in curs, relateaza Reuters.

Expertii companiei Kroll, asteptati la Chisinau saptamana viitoare

Reprezentantii companiei Kroll sunt asteptati la Chisinau saptamana viitoare. Suntem in ultimele discutii cu reprezentatii companiei asupra a doua documente care urmeaza sa ne fie prezentate, a declarat joi, 2 noiembrie, guvernatorul BNM, Sergiu Cioclea.

Andrei Gerea si Razvan Nicolescu, chemati saptamana viitoare la audieri

Comisia de ancheta va chema la audieri joia viitoare doi fosti ministrii ai Energiei, Razvan Nicolescu si Andrei Gerea, pe presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu, reprezentanti ai marilor si micilor consumatori de energie si gaze din Romania, precum si companiile Nuclearelectrica si Transgaz, care nu s-au prezentat saptamana trecuta.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )