Libnet.ro
UNICEF

18:45

24 iunie in istorie: URSS incepe blocada Berlinului. Romania declara nul Pactul Ribbentrop-Molotov

România Liberă România Liberă,
24 iunie in istorie: URSS incepe blocada Berlinului. Romania declara nul Pactul Ribbentrop-Molotov

CALENDAR: Ce s-a intamplat la 24 iunie . continuă pe România Liberă

Sedinta de constituire a Consiliului Judetean are loc vineri, 24 iunie

Liberalii calaraseni au reusit la alegerile locale 2016 sa obtina majoritatea in Consiliul Judetean, ceea ce le asigura confortabil posibilitatea ocuparii functiilor de presedinte si de vicepresedinti. Sedinta de constituire a Consiliului Judetean are loc vineri, 24 iunie, la ora 18. 00, la eveniment fiind invitat si Vasile Blaga, copresedinte PNL.

Primarul din Washington a proclamat ziua de 24 iunie 2016 drept Ziua Universala a iei

Primarul capitalei americane, Muriel Bowser, a proclamat ziua de 24 iunie 2016 drept Ziua Universala a iei in Washington, D. , raspunzand astfel demersurilor Ambasadei Romaniei in SUA.

Horoscop zilnic, 24 iunie 2016. Fecioarele, barfite de femeile din anturaj

Horoscop zilnic, 24 iunie 2016. Nativii din zodiac Berbecului se suprasolicita fizic si au discutii tensionate cu o ruda, in timp ce Fecioarele sunt invidiate, prietenii refuzand sa le ofere ajutorul.

HOROSCOP 24 iunie. Taurii vor primi bani din senin

Horoscop maine, 24 iunie. Taurii vor primi bani din senin, iar Sagetatorii vor avea o idee stralucitoare. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

BREXIT Istoric roman, cetatean britanic: E foarte posibil ca 24 iunie 2016 sa intre in istorie ca ziua in care a inceput dezmembrarea UE si a Regatului Unit

Marius Turda, un istoric roman ce preda la universitatile Oxford si Oxford Brookes, a fost martorul pe viu al referendumului ce a scos Marea Britanie din Uniunea Europeana. Fiind si cetatean englez, a votat ca Anglia sa ramana in Uniune. El povesteste intr-un interviu pentru Adevarul care a fost atmosfera de dinaintea votului si ce inseamna aceasta pentru viitorul Regatului Unit.

Horoscop zilnic, 24 iunie. Relatii tensionate cu colegii

Berbec Ziua anunta intalniri si dialoguri importante cu prietenii. Sunt posibile tensiuni pe teme financiare, insa nu fara solutii Pe de alta parte, un protector important iti va oferi informatii si sfaturi bune.

MACRO NEWSLETTER 24 iunie 2016

Productia industriala din SUA a scazut peste asteptari in luna mai 2016, cu o rata lunara de 0,4%, dupa un avans de 0,6% in luna precedenta, iar scaderea anuala s-a accelerat pana la 1,4%, de la 1,2% in luna anterioara.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )