Libnet.ro
UNICEF

07:45

24.000 de straini in doar 10 zile, dupa ce Arabia Saudita a dat liber la vizele turistice

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
24.000 de straini in doar 10 zile, dupa ce Arabia Saudita a dat liber la vizele turistice

Arabia Saudita a salutat numarul strainilor care au ajuns in regat in 10 zile de la inceperea acordarii de vize turistice, raportand 24. 000 de intrari, potrivit televiziunii publice Al-Ekhbariyah, citata de AFP. continuă pe Wall-Street Ro

Femeile singure si cuplurile straine necasatorite vor putea inchiria camere la hotel in Arabia Saudita

Cuplurile straine necasatorite pot de acum incolo sa inchirieze o camera la hotel in Arabia Saudita, au anuntat duminica autoritatile acestei tari ultraconservatoare, la cateva zile dupa ce anuntasera emiterea de vize turistice, scrie Agerpress, citand AFP.

Ce inseamna decenta in Arabia Saudita: zeci de motive sa fii amendat, daca mergi in vizita

Autoritatile din Arabia Saudita au deblocat pentru prima oara vizele turistice intr-una dintre cele mai conservatoare tari din lume. Daca mergi insa in vizita, trebuie sa ai in vedere o sumedenie de particularitati. Arabia Saudita este o tara incredibil de bogata datorita exploatarii petrolului. Sumele fabuloase de bani generate in teritoriu nu au imblanzit insa .

Sfasietor: A murit la cinci zile dupa ce si-a cunoscut surioara nou-nascuta (FOTO)

Caz cutremurator in Marea Britanie. O fetita de sase ani a putut petrece doar cinci zile cu surioara ei nou-nascuta, dupa care a murit.

Will Smith a tinut post 10 zile: problemele de sanatate din spatele deciziei radicale

Will Smith este unul dintre cei mai populari actori de la Hollywood, iar daca il vezi doar in filme, ai crede ca nu imbatraneste niciodata si este sanatos tun. Desi ne-am obisnuit sa invidiem vedetele de la Hollywood, s-ar putea sa fie mai dificil decat crezi sa fii Will Smith. Actorul care a facut valuri .

DOLIU in SUA! Lacrimi in familia lui Bernie Sanders, candidat la sefia Casei Albe, la doua zile dupa ce senatorul a suferit un ATAC DE CORD

Doliu in familia candidatului democrat lapresedintiaStatelor Unite ale Americii, Bernie Sanders. Nora acestuia a murit la doar 46 de ani, scrie nbcnews. ro.

Dieta cu ananas, cea mai eficienta - slabesti cinci kilograme, in doar cinci zile

Chiar daca toamna incepe sa-si faca simtita prezenta tu n-ai renuntat la ideea de a slabi cateva kilograme? Ei bine, atunci incearca dieta cu ananas, care te va ajuta sa pierzi cinci kilograme, in doar cinci zile, intrucat acesta va ajuta la detoxifierea organismului.

Filmul Joker, campion la incasari! A castigat 234 de milioane de dolari in doar 3 zile!

Fimul Joker se bucura de un succes fulminant ce a reusit sa depaseasca orice asteptari, castigand nu mai putin de 234 de milioane de dolari in doar 3 zile! .

Serparul care a murit electrocutat in Romania, dupa ce a traversat Siria, Sudan, Arabia Saudita si desertul Sahara

Electrocutarea in randul pasarilor este un subiect prea putin cunoscut si dezbatut in mass-media. insa in Romania sute de mii de pasari isi gasesc sfarsitul anual pe stalpi de electricitate pe care scrie Pericol de moarte!.

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )