Libnet.ro
UNICEF

22:17

Cu 26% mai multi romani si bulgari angajati in Marea Britanie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cu 26% mai multi romani si bulgari angajati in Marea Britanie

Numarul cetatenilor romanil si bulgari care lucreaza in Marea Britanie a crescut cu 26% in trimestrul doi, potrivit unor date oficiale citate de presa britanica. continuă pe Ziarul Bursa

Numarul muncitorilor romani si bulgari din Marea Britanie a crescut cu 26% in trimestrul II - oficiul britanic de statistica

Cifrele emise de Oficiul National pentru Statistica din Marea Britanie releva ca un numar de 141. 000 de muncitori din Romania si Bulgaria au fost angajati in perioada aprilie-iunie, spre deosebire de cei 112. 000 angajati in trimestrul anterior, potrivit The Guardian.

Pauza de ras cu TimesNewRoman: Mutatie stranie in Vaslui: tot mai multi copii se nasc cu deget-tirbuson

Mutatie stranie in Vaslui: tot mai multi copii se nasc cu deget-tirbusonPlangere la OPC! Desi a inghitit un CD cu antivirus, un caracalean acuza ca nu se simte mai bineInevitabil! In loc de sunetul marii, in scoicile de pe plajele din Mamaia se aud maneleViorel Lis a cerut sa i se retrocedeze casa parinteasca: Pestera ScarisoaraRivalitatea continua! Braila si Galati intra in cursa gazduirii Jocurilor Olimpice din anul 3048.

Presa britanica: vine un nou val de romani si bulgari in Marea Britanie

Numarul romanilor si bulgarilor care lucreaza in Regatul Unit a crescut cu mai mult de un sfert in trei luni, potrivit statisticilor care indica un nou flux de imigranti din cele doua tari chiar inainte de ridicarea restrictiilor impuse, de anul viitor, relateaza publicatia britanica The Telegraph.

VIDEO Bono: Capitalismul scoate mai multi oameni din saracie decat ajutoarele

Bono, solistul grupului rock U2, a afirmat ca antreprenoriatul si capitalismul contribuie mai mult la reducerea saraciei decat ajutoarele.

Coliziune intre doua autocare in Norvegia: Doi morti si mai multi raniti.

O coliziune intre doua autocare, unul norvegian, iar celalalt suedez, cu turisti straini la bord, s-a soldat cu moartea a doua persoane si ranirea grava a mai multor altor persoane, in vestul Norvegiei, au anuntat autoritatilelocale, transmite Mediafax. Cele doua vehicule au intrat in coliziune frontala, luni seara, pe un drum intre localitatile Sogndal si Lekanger, a declarat pentru AFP Hans Petter Harlem, seful pentru operatiuni in cadrul politiei locale, relateaza AFP. Accidentul s-a .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )