Libnet.ro
UNICEF

22:45

27 septembrie, data propusa de AEP pentru alegerile locale

România Liberă România Liberă,
27 septembrie, data propusa de AEP pentru alegerile locale

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a elaborat proiectul de lege privind stabilirea datei aleger. continuă pe România Liberă

Autoritatea Electorala Permanenta propune 27 septembrie data alegerilor locale

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a anuntat, azi, ca a elaborat proiectul de lege pentru stabilirea datei alegerilor locale, actul normativ fiind necesar sa intre in vigoare cel tarziu la data de 29 iulie.

PeBloguri.ro: Metropola Verde Bucuresti-Ilfov, proiectul comun al Partidului Verde si al AMBI pentru alegerile locale

Partidul Verde si Asociatia Metropolitana Bucuresti-Ilfov AMBI) au anuntat joi, in timpul unei conferinte de presa, asumarea unui proiect politic ambitios: crearea Metropolei Verzi Bucuresti-Ilfov, care va consta intr-o serie de regorme administrative si ecologice, care sa aiba grija de cetatean si de interesele lui.

Autoritatea Electorala Permanenta propune ca alegerile locale sa aiba loc in 27 septembrie

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a anuntat vineri ca a elaborat proiectul de lege privind stabilirea datei alegerilor din acest an si propune ca acestea sa se desfasoare in 27 septembrie.

ALDE Buzau si-a prezentat principalii candidati pentru alegerile locale 2020

Conducerea filialei Buzau a ALDE si-a prezentat azi o parte dintre candidatii la alegerile locale, dupa ce filiala a decis sa participe pe liste proprii la aceste alegeri.

Suma record atrasa de Joe Biden si Comitetul National Democrat pentru alegerile din 2020

Joe Biden si Comitetul National Democrat au atras in luna mai peste 80 de milioane de dolari pentru alegerile din 2020, cea mai mare suma obtinuta in ciclul electoral din 2020.

Joe Biden si Comitetul National Democrat au atras in luna mai suma record de peste 80 de milioane de dolari pentru alegerile din 2020

Joe Biden si Comitetul National Democrat au atras in luna mai peste 80 de milioane de dolari pentru alegerile din 2020, cea mai mare suma obtinuta in ciclul electoral din 2020, transmite Reuters, citat de news. ro. Campania a anuntat aceasta suma record prin intermediul unui email trimis luni sustinatorilor. Donatia medie facuta online campaniei a fost de 30 de dolari.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )