Libnet.ro
UNICEF

22:46

3,5 tone de peste au fost confiscate in ultimele zile din pietele si magazinele din tara: Au fost aplicate sanctiuni in valoare de 270 de mii de lei (VIDEO)

B1 B1,
3,5 tone de peste au fost confiscate in ultimele zile din pietele si magazinele din tara: Au fost aplicate sanctiuni in valoare de 270 de mii de lei (VIDEO)

3,5 tone de peste si tone de icre au fost confiscate in cateva zile din pietele si magazinele din toata tara, in cadrul actiunii desfasurate de Politia economica. Prejudiciile sunt mari, spun anchetatorii,. continuă pe B1

Aproape 3,5 tone de peste au fost confiscate de politisti de la inceputul lunii

Aproape 3,5 tone de peste au fost confiscate de politisti de la inceputul lunii aprilie ca urmare a unei actiuni desfasurate la nivel national pentru prevenirea braconajului piscicol, precum si pentru verificarea legalitatii operatiunilor cu peste si produse din peste.

Patru traficanti de droguri, arestati. Au fost confiscate 45 de kilograme de cannabis

Patru persoane suspectate de trafic de droguri au fost arestate preventiv, iar 45 de kilograme de cannabis au fost confiscate, in Bucuresti, in urma unei actiuni a politistilor si procurorilor DIICOT, care a vizat destructurarea unei grupari care cultiva plantele intr-o hala din Sectorul 4, potrivit Mediafax.

Noua perchezitii la contrabandisti de tigari din Arad. Au fost confiscate aproape 5.000 de pachete

Politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Arad au facut, sambata, noua perchezitii domiciliare la persoane banuite de contrabanda cu tigari, fiind confiscate peste 4. 850 de pachete, dar si sume de bani.

ştiri de la B1

actualitate, 22:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )