Libnet.ro
UNICEF

05:45

3 indici cheie: Un bubble financiar este pe cale sa se sparga (studiu)

Hotnews Hotnews,
 3 indici cheie: Un bubble financiar este pe cale sa se sparga (studiu)

Un dintre cele mai mari bule speculative din istorie a inceput sa se dezumfle, iar in urmatoarele luni tendinta s-ar putea accelera, afectand preturile oricarui activ financiar la nivel international, se arata intr-un comunicat al companiei de brokeraj Admiral Markets. Opinia expertilor este ca monetizarea masiva adoptata de Rezerva Federala, Banca Japoniei, Angliei, Elvetiei si cea Europeana, ce a dus preturile activelor financiare la maxime istorice, ar putea sa se sfarseasca tragic. Consecinta: hyperinflatie si colapsul unor sectoare cheie din economie, avertizeaza analistii Admiral Markets. continuă pe Hotnews

Trei indici cheie: Un bubble financiar este pe cale sa se sparga (studiu)

Un dintre cele mai mari bule speculative din istorie a inceput sa se dezumfle, iar in urmatoarele luni tendinta s-ar putea accelera, afectand preturile oricarui activ financiar la nivel international, se arata intr-un comunicat al companiei de brokeraj Admiral Markets. Opinia expertilor este ca monetizarea masiva adoptata de Rezerva Federala, Banca Japoniei, Angliei, Elvetiei si cea Europeana, ce a dus preturile activelor financiare la maxime istorice, ar putea sa se sfarseasca tragic. Consecinta: hyperinflatie si colapsul unor sectoare cheie din economie, avertizeaza analistii Admiral Markets.

Admiral Markets: Cel mai mare bubble financiar din istorie este pe cale sa se sparga

Cea mai mare bula speculativa din istorie a inceput sa se dezumfle, iar in urmatoarele luni tendinta s-ar putea accelera si transforma intr-un colaps ce va afecta preturile oricarui activ financiar la nivel international, se arata intr-un comunicat al companiei de brokeraj Admiral Markets.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )