Libnet.ro
UNICEF

07:15

30 de ani de inchisoare pentru membrii unei retele de escroci bancari care foloseau someri pentru a contracta credite bancare

Adevărul Adevărul,
30 de ani de inchisoare pentru membrii unei retele de escroci bancari care foloseau someri pentru a contracta credite bancare

Curtea de Apel Galati a pronuntat verdictul definitiv in dosarul in care au fost judecati membrii unei periculoase retele de escroci bancari. Capii gruparii au incasat sume importante de bani de la persoane fara ocupatie care contractau credite de la diverse banci sau primeau bunuri, in cazul creditelor contractate pentru achizitia de bunuri. continuă pe Adevărul

Brazilia: Luiz Inacio Lula da Silva a fost condamnat la peste 9 ani de inchisoare pentru coruptie

Fostul presedinte al Braziliei, Luiz Inacio Lula da Silva, cunoscut ca Lula, a fost condamnat la 9 ani si sase luni de inchisoare pentru coruptie, informeaza AFP.

Un fost presedinte al Braziliei a fost condamnat la noua ani si jumatate de inchisoare pentru coruptie

Fostul presedinte brazilian Luiz Inacio Lula da Silva a fost condamnat la noua ani si sase luni de inchisoare pentru coruptie si spalare de bani.

Un barbat din Telenesti, condamnat la 15 ani de inchisoare pentru ca si-a ucis fiul

Un locuitor al raionului Telenesti a fost condamnat la inchisoare pentru omorul fiului sau in varsta de 15 ani. in iunie 2016, fiind in stare de ebrietate, acesta i-a aplicat fiului sau multiple lovituri cu un melesteu, cauzandu-i leziuni corporale grave, in urma carora a decedat.

9 ani si 6 luni de inchisoare pentru fostul presedinte

Fostul presedinte brazilian Luiz Inacio Lula da Silva a fost condamnat la noua ani si sase luni de inchisoare pentru coruptie si spalare de bani, informeaza AFP. Decizia, anuntata de o instant.

Clan tiganesc luat pe sus de politisti si bagat la racoare. Peste 80 de ani de inchisoare pentru 10 indivizi ce au atacat cu bate, rangi si cutite doi consateni

Zece indivizi de etnie roma care si-au macelarit in vara anului 2014 doi consateni au primit pedepse de la 7 ani si opt luni si 10 ani si opt luni de inchisoare, in principal pentru tentativa de omor. 50 de politisti de la IPJ Suceava au descins la Gulia, luandu-i pe cei zece ca din oala, incatusandu-i si transportandu-i la Penitenciarul Botosani.

Radu Mazare, condamnat la 4 ani inchisoare cu suspendare in dosarul privind retrocedarea de terenuri

Fostul primar al municipiului Constanta, Radu Mazare, a fost condamnat, luni, de Curtea de Apel Bucuresti la 4 ani inchisoare cu suspendare in dosarul privind retrocedarea ilegala a unor terenuri. Decizia nu este definitiva.

Guvernul SUA aloca 65 mil. dolari pentru crearea unei interfete computer-creier cu dublu sens

Guvernul american, prin agentia DARPA, a alocat 65 de milioane de dolari unui program care are ca scop crearea unui interfete intre computer si creierul uman, care da duca la comunicarea in ambele sensuri, transmite News. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )