Libnet.ro
UNICEF

19:15

30 de migranti, prinsi la Timisoara intr-un tren care venea din Bucuresti si mergea spre Budapesta

Hotnews Hotnews,
 30 de migranti, prinsi la Timisoara intr-un tren care venea din Bucuresti si mergea spre Budapesta

Un grup format din peste 30 de migranti din Siria si Irak, printre care si copii, a fost dat jos in Gara Timisoara Nord, duminica dimineata, din trenul care circula pe ruta Bucuresti- Budapesta, ei fiind preluati de Politia Transporturi Feroviare pentru a fi verificati, anunta News. ro. In ultima perioada, tot mai multe grupuri de migranti sunt depistate la Timisoara, in zona centrala a orasului, obisnuind sa doarma in Parcul Botanic. continuă pe Hotnews

Aproximativ 30 de migranti, prinsi la Timisoara intr-un tren care mergea pe ruta Bucuresti-Budapesta

ACTUALIZARE 14:28 Alti 15 migranti au sosit cu trenul la Timisoara, dupa ce au fost returnati din Ungaria Un grup format din cincisprezece migranti, intre care cinci copii, au ajuns astazi cu trenul in Gara de Nord din Timisoara, ei fiind solicitanti de azil in Romania si returnati in tara dupa ce trecusera ilegal frontiera in Ungaria. ------------- Un grup format din peste 30 de migranti din Siria si Irak, printre care si copii, a fost dat jos in Gara Timisoara Nord, in aceasta dimineata, din trenul care circula pe ruta Bucuresti-Budapesta, ei fiind preluati de Politia Transporturi Feroviare pentru a fi verificati.

Aproximativ 30 de migranti, prinsi la Timisoara intr-un tren care mergea pe ruta Bucuresti-Budapesta

Un grup format din peste 30 de migranti din Siria si Irak, printre care si copii, a fost dat jos in Gara Timisoara Nord, in aceasta dimineata, din trenul care circula pe ruta Bucuresti-Budapesta, ei fiind preluati de Politia Transporturi Feroviare pentru a fi verificati.

Locomotivele din Romania se misca cu viteza melcului, in timp ce chinezii vor sa construiasca un tren care merge cu 4.000 km/h

China vrea sa revolutioneze tehnologia si sa creeze cel mai puternic tren din lume. Chinezii vor sa faca un tren zburator, care sa ajunga la viteza 4. 000 km/h. Acest lucru inseamna de patru ori viteza.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2501 seconds )