Libnet.ro
UNICEF

01:05

300 de apartamente din Capitala fara caldura. RADET: Situatia se va remedia

Hotnews Hotnews,
 300 de apartamente din Capitala fara caldura. RADET: Situatia se va remedia

In jur de 300 de apartamente din Capitala au ramas fara agent termic in Ajunul Craciunului din pricina unei avarii la magistrala 2, potrivit Mediafax. Reprezentantii RADET au explicat ca avaria a fost remediata, iar bucurestenii ar trebui sa aiba in apartamente agent termic furnizat la parametri normali in scurt timp. continuă pe Hotnews

Sute de apartamente din Capitala au ramas fara caldura, in Ajunul Craciunului. Anuntul facut de RADET

In jur de 300 de apartamente din Capitala au ramas fara agent termic in Ajunul Craciunului din pricina unei avarii la magistrala 2. Reprezentantii RADET au explicat ca avaria a fost remediata, iar.

O avarie RADET a lasat zeci de blocuri din Capitala fara apa calda si caldura, in prag de Craciun! Problema continua, desi compania spunea ca totul va fi ok pana duminica

O avarie la reteaua de distributie a agentului termic a lasat o mare parte din capitala fara apa si caldura, chiar in prag de Craciun. Desi Alexandru Burghiu, administratorul special RADET, promitea ca.

Zeci de blocuri din sectoarele 2 si 3 din Capitala, fara apa calda si caldura/ RADET: Situatia va fi remediata duminica seara

Zeci de blocuri din sectoarele 2 si 3 au ramas fara apa calda si caldura in urma unei avarii produse sambata la o magistrala care alimenteaza cu energie termica aproximativ 30% din municipiul Bucuresti. Administratorul special RADET, Alexandru Burghiu, sustine ca bucurestenii afectati vor avea apa calda si caldura, din nou, pana duminica seara.

Sute de apartamente din Capitala au ramas fara caldura, in Ajunul Craciunului. Anuntul facut de RADET

Sute de bucuresteni inca tremura de frig apartamente, in Ajun de Craciun, din cauza unei avarii care a dus la oprirea caldurii. Reprezentantii RADET au explicat, in jurul pranzului, ca avaria a fost remediata, iar bucurestenii ar trebui sa aiba in apartamente agent termic in scurt timp.

Jandarmii au luat cu asalt Complexul Europa din Capitala. Ce au gasit acolo

Peste 43. 000 de obiecte si materiale pirotehnice au fost depistate, luni, de jandarmi si politisti, in urma unei actiuni desfasurate in zona Complexului comercial Europa din sectorul 2 al Capitalei. Potrivit.

Deputat PSD, dupa ce ar fi fost amenintat de trei barbati ntr-o sectie de Politie din Capitala: ncrederea cetateanului n institutii este o lozinca ridicola

Deputatul PSD Petre Florin Manole sustine ca a fost amenintat de trei barbati chiar in sectia de Politie 1 din centrul Capitalei, unde ar fi mers chemat o ruda care era lovita si amenintata de aceiasi indivizi. Deputatul spune ca o va intreba pe Carmen Dan cate sectii de politie au supraveghere audio-video, deoarece daca ar fi facut plangere nu ar fi avut dovezi, iar concluzia sa este ca increderea cetateanului in institutii este o lozinca ridicola daca ajungi sa fii amenintat in sectia de politie.

Protestele din Ungaria: Fara un lider puternic al Opozitiei, protestele nu au nicio sansa de reusita

Presa internationala scrie ca protestele din ultimele zile din Ungaria ar putea sa fie un punct de cotitura in istorie tarii. Cu toate acestea, vocea opozitiei de stanga este greu de auzit in presa maghiara condusa de stat. Sustinatorii ei sunt partial de vina pentru situatie: vreme indelungata au pierdut timpul cu certuri interne, in loc sa se uneasca pentru a furniza o alternativa reala la politicile lui Orban, relateaza DW.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )