Libnet.ro
UNICEF

01:05

3.000 de locuinte din Olt au ramas fara curent electric, dupa ce mai multi stalpi au fost doborati din cauza ploilor si a vantului

România Liberă România Liberă,
3.000 de locuinte din Olt au ramas fara curent electric, dupa ce mai multi stalpi au fost doborati din cauza ploilor si a vantului

Aproximativ trei mii de gospodarii din judetul Olt au fost afectate de furtuna, ramanand fara energie electrica, dupa ce un stalp de ilumiant a fost doborat, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

America Centrala iN iNTUNERIC: Costa Rica, pana totala de curent electric, timp de 5 ore!

Costa Rica s-a confruntat sambata cu o pana generala de curent electric, cauzata de avaria unei linii in Panama vecina, pana care s-a rasfrant asupra intregii interconexiuni din America Ce.

Pana totala de curent electric in Costa Rica

Costa Rica s-a confruntat sambata cu o pana generala de curent electric provocata de avaria unei linii in Panama vecina care s-a rasfrant asupra intregii interconexiuni din America Centrala, au anuntat autoritatile, scrie AFP, via Agerpres.

Timis: O tona si jumatate de peste mort, scos dintr-o balta din judet. Din cauza caniculei, pestii au ramas fara oxigen

Localnicii din orasul Sannicolau Mare, judetul Timis, au scos o tona si jumatate de peste mort, majoritatea de dimensiuni mari, dintr-o balta de pescuit. Din cauza caniculei, pestii au ramas fara oxigen si s-au sufocat, iar pompierii au intervenit cu.

40 de localitati din 4 judete ale Moldovei au ramas fara energie electrica din cauza unei furtuni

40 de localitati din 4 judete ale Moldovei sunt nealimentate cu energie electrica, duminica, din cauza unei furtuni produse in noaptea de sambata, cele mai afectate fiind judetele Vaslui si Bacau, scrie News. ro. Potrivit reprezentantilor Delgaz Grid, furtuna din cursul noptii de sambata a afectat 19 localitati din judetul Vaslui, 15 din Bacau si cate trei din Suceava si Neamt.

Peste 100 de case au ramas fara acoperisuri si zeci de copaci au cazut in urma unei furtuni in Timis

O furtuna puternica a reusit sa smulga acoperisurile a 125 de case in Timis si sa puna la pamant zeci de copaci, iar in cele din urma, a dat nastere unui incendiu la un transformator.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )