Libnet.ro
UNICEF

10:15

300.000 Euro, investitii potentiale: Oportunitate pentru antreprenori romani IT la un incubator de afaceri din Europa

Hotnews Hotnews,
 300.000 Euro, investitii potentiale: Oportunitate pentru antreprenori romani IT la un incubator de afaceri din Europa

Antreprenori si inovatori din domeniul tehnologiei informatiei si comunicatiilor, inclusiv din Romania, sunt invitati sa se inscrie la o selectie pentru accesul intr-un program de incubare sustinut de o mare companie geramna de telecomunicatii, in care se pot obtine investitii potentiale de pana la 300. 000 de euro, au informat organizatorii, intr-un comunicat transmis joi StartupCafe. ro. continuă pe Hotnews

Draghi, BCE: Dobanzile mici, oportunitate pentru reforme

Politica monetara relaxata le ofera guvernelor din zona euro o fereastra de oportunitate ca sa adopte reformele necesare pentru stimularea cresterii, declara presedintele Bancii Centrale Europene BCE), Mario Draghi.

Arbitrajul o oportunitate pentru mediul de afaceri

Conferinta How to Build Trust in Institutional Arbitration a reunit vorbitori internationali de marca care au relatat din experienta lor in arbitrajul international si au prezentat aspecte practice legate de arbitraj. Au fost prezentate solutii pentru cum functioneaza arbitrajul cross-border si particularitatile diferitelor jurisdictii, care sunt principiile fundamentale ale arbitrajului, teme actuale legate de acest aspect, dar si evolutia viitoare a arbitrajului.

DIGI s-a imprumutat cu 200 milioane de euro pe o perioada de 12 luni pentru achizitia operatorului de telecomunicatii Invitel din Ungaria si pentru alte scopuri generale

Grupul DIGI, controlat de miliardarul oradean Zoltan Teszari, a anuntat luni pe bursa ca, in data de 13 octombrie, a incheiat un imprumut pe termen scurt 12 luni) in valoare de 200 milioane de euro cu un sindicat bancar format din Citibank, London Branch si ING Bank. Din acest imprumut, 140 de milioane de euro a fost folosita pentru finantarea achizitiei operatorului de telecomunicatii din Ungaria, Invitel Tavkozlesi Zrt. , de catre Digi Kft. subsidiara RCSRDS din Ungaria), tranzactie anuntata in de 21 Iulie 2017. Suma de 60 de milioane de euro va fi folosita pentru scopuri generale corporative ale grupului DIGI.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )