Libnet.ro
UNICEF

07:15

3.004 absolventi ai clasei a VIII-a din judetul Vrancea vor sustine Evaluarea Nationala, sesiunea 2-27 iunie 2020

Adevărul Adevărul,
3.004 absolventi ai clasei a VIII-a din judetul Vrancea vor sustine Evaluarea Nationala, sesiunea 2-27 iunie 2020

La Evaluarea Nationala din sesiunea 2-27 iunie 2020 s-au inscris 3. 004 absolventi ai clasei a VIII-a, conform situatiei centralizate de catre Inspectoratul Scolar Judetean Vrancea. continuă pe Adevărul

Cod rosu de inundatii pentru mai multe rauri din judetul Mures

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, vineri seara, o atentionare Cod rosu de inundatii, valabila in urmatoarele ore pe rauri din judetul Maramures. Potrivit.

Cod rosu de ploi torentiale in mai multe localitati din judetul Nemt

Meteorologii au emis o noua avertizare cod rosu de ploi torentiale si grindina de mari dimensiuni, in mai multe localitati din judetul Neamt.

Cand va fi publicata lista cu tarile din care romanii vor putea sa revina fara a fi nevoiti sa se izoleze

Lista cu tarile din care romanii vor putea sa revina fara a fi nevoiti sa se izoleze doua saptamani va fi anuntata luni, a declarat vineri ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Declaratia vine dupa ce, joi, premierul Ludovic Orban a spus ca vor fi exceptate de la masura izolarii persoanele care vin din tari unde rata de infectare cu coronavirus este mai mica, precum Austria, Bulgaria si Grecia.

Unele magazine din mall-uri vor ramane inchise ca forma de protest in urma chiriilor cerute pe perioada starii de urgenta

Unele magazine din mall-uri vor ramane inchise chiar si dupa 15 iunie, ca forma de protest fata de proprietarii care au cerut chirie si in perioada in care toate spatiile au fost inchise, iar activitatea magazinelor a fost suspendata.

Sindicatul Europol: Primul deces cauzat de coronavirus in Politia Romana - Un sef de post din judetul Olt. Barbatul avea 49 de ani

Sindicatul Europol a anuntat, duminica, primul deces cauzat de coronavirus in Politia Romana. Este vorba despre seful Postului de Politie Ipotesti, judetul Olt. El avea 49 de ani. Internat initial la spitalul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )