Libnet.ro
UNICEF

22:00

31 octombrie, Halloween. Motivul nebanuit pentru care se aprinde o lumanare in dovleac

Playtech Playtech,
31 octombrie, Halloween. Motivul nebanuit pentru care se aprinde o lumanare in dovleac

Romanii au preluat in ultimii ani traditiile americanilor si sarbatoresc Halloweenul pe 31 octombrie. Sculpteaza dovleci si pun lumanari inauntru, se costumeaza in personaje din filmele de groaza si dau petreceri de pomina. Multi dintre ei nu stiu insa motivul pentru care se aprinde o lumanare in dovleac. Motivul pentru care se aprinde o lumanare . continuă pe Playtech

Am trait o iubire ca-n povesti. Motivul nebanuit pentru care Mihai Constantinescu s-a despartit de prima sotie

Mihai Constantinescu a murit marti, la Spitalul Floreasca, dupa complicatii severe la nivelul inimii, avand varsta de 73 de ani. Cantaretul si compozitorul a marcat generatii intregi, datorita melodiilor sale celebre, de muzica usoara. A lasat un gol in sufletul romanilor, mai ales pentru ca muzica lui a fost cea pe care au crescut generatii .

Prognoza meteo pentru joi, 31 octombrie. Vremea se va raci considerabil

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza. Iata care sunt maximele si minimele pentru joi, 31 octombrie! De asemenea, poti vedea care cum este vremea in majoritatea regiunilor din Romania. Prognoza meteo pentru joi, 31 octombrie Meteorologii de la ANM anunta faptul ca vremea va urma sa se raceasca destul .

CM Rugby: Motivul de necrezut pentru care meciul All Blacks cu Tara Galilor nu va fi transmis in Noua Zeelanda

Televiziunea neo-zeelandeza nu va transmite meciul All Blacks cu Tara Galilor pentru locul 3 de la Cupa Mondiala de rugby din Japonia.

HALLOWEEN 2019. De ce se aprinde o lumanare in dovleac. Sigur nu stiai asta!

Ziua de 31 octombrie este cunoscuta de cativa ani buni si in Romania caziua deHalloweensauSarbatoarea tuturor sfintilor. Traditii si superstitii de.

Curs valutar BNR joi, 31 octombrie. Ce se intampla cu Euro

Banca Nationala a Romaniei emite un nou curs. Iata care sunt cotatiile pentru azi, 31 octombrie si care este evolutia din ultimele luni ale monedelor de circulatiei! Tot aici poti vedea situatia in care se afla Indicele ROBOR. Curs valutar BNR pentru joi, 31 octombrie Banca Nationala a Romaniei a emis un nou curs pentru .

Ce spun judecatorii despre pedeapsa data in cazul lui Radu Mazare. Motivul pentru care fostul edil a fost condamnat la 9 ani de inchisoare. O veritabila organizatie de tip mafiot

Radu Mazare, fostul edil din Constanta, a fost condamnat definitiv la 9 ani de inchisoare in Dosarul Retrocedarilor, alaturi de alti 31 de inculpati. Ce spun judecatorii despre pedeapsa data? Judecatorii despre pedeapsa data in cazul lui Radu Mazare Radu Mazare a fost condamnat definitiv la noua ani de inchisoare in Dosarul Retrocedarilor, alaturi de .

Rezultate Loto 6 din 49. Numerele extrase joi, 31 octombrie 2019 LIVE

Loteria Romana pune din nou la dispozitie romanilor premii extraordinar de mari. Azi, 31 octombrie, au loc alte trageri, iar cei care se simt norocosi sunt invitati sa urmareasca emisiunea pentru a vedea live daca au avut sau nu numerele castigatoare. Rezultate Loto 6 din 49. Numerele exrase joi 31 decembrie 2019 Loto 649: Loto .

HOROSCOP DRAGOSTE 31 OCTOMBRIE. Pestii sunt irascibili acasa, Balantele trebuie sa aiba un dialog sincer cu partenerii lor

Iata horoscopul zilei de dragoste pentru azi JOI 31 OCTOMBRIE 2019. Mercur in Scorpion, planeta comunicarii, gandirii, tehnologiei si calatoriilor pe distante scurte intra in.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii 31 octombrie. Taurii trebuie sa se impace cu trecutul, Racii primesc raspunsuri

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de JOI 31 octombrie 2019 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. Fecioara Maria, regina tuturor.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 31 octombrie. Gemenii au prosperitate din munca lor, Leii sunt apreciati

Iata pentru JOI 31 OCTOMBRIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )