Libnet.ro
UNICEF

01:05

31 de romani infectati cu coronavirus, in stare grava la Terapie Intensiva

Antena3 Antena3,
31 de romani infectati cu coronavirus, in stare grava la Terapie Intensiva

Un numar de 38 de romani bolnavi de coronavirus sunt internati la ATI, iar dintre acestia 31 sunt in stare grava, potrivit celui mai recent comunicat emis duminica de Grupul de comunicare strategica. continuă pe Antena3

1.815 romani infectati cu coronavirus si 43 de morti, ultimul bilant al pandemiei de coronavirus

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a anuntat, in aceasta seara, ca ultimul bilant al pandemiei de coronavirus arata ca 1. 815 romani au fost infectati cu coronavirus, iar 43 au murit din cauza COVID-19.

1.452 de romani infectati cu coronavirus si 29 de morti, ultimul bilant oficial al pandemiei in Romania

Grupul de Comunicare Strategica al Guvernului a prezentat, astazi, ultimul bilant oficial al pandemiei de coronavirus in Romania. Astfel, 1. 452 de romani sunt infectati, iar 29 si-au pierdut viata din cauza COVID-19.

Medic roman din Franta: Din cauza numarului mare de pacienti infectati, incepem sa avem si pacienti tineri in stare grava. Lupta va fi lunga

Radu Lupescu, medic roman stabilit la Strasbourg, marturiseste ca in Franta suntem in toiul furtunii. Paturile de terapie intensiva sunt pline. De asemenea, din cauza numarului mare de pacienti infectati, Radu Lupescu subliniaza ca Franta incepe sa aiba si pacienti tineri in stare grava. El avertizeaza ca lupta cu virusul COVID 19 va fi lunga si lanseaza un indemn: Stati acasa, nu bravati interdictia de iesire!.

Sibiu: Asistent medical de la Terapie Intensiva, testat pozitiv pentru coronavirus Batalia trebuia inceputa cu testarea personalului... Materialele stau inchise

Sergiu Danciu, asistent medical la Terapie Intensiva, in Sibiu, a fost testat pozitiv pentru coronavirus si internat, sambata noaptea, la Boli Infectioase. El spune ca in batalia covid trebuia inceput cu testarea personalului, si apoi a tuturor pacientilor care veneau la spital, nu sa intri in contact fara sa sti. Apelul doctorilor de la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Municipal Timisoara: Am intrat in razboi cu mainile goale!Protest la Ambulanta Mehedinti: Angajatii cer testare dupa ce un pacient a iesit pozitiv la COVID-19.

Asistent la Terapie Intensiva in Sibiu, infectat cu coronavirus: Am febra 38 si tusesc

Un asistent medical de la Terapie Intensiva a fost testat pozitiv la coronavirus si este internat la Boli Infectioase, de sambata noaptea. Acesta a declarat ca starea sa este relativ buna.

Coronavirus in Romania: Apelul doctorilor de la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Municipal Timisoara: Am intrat in razboi cu mainile goale!

Medicii din Sectia Anestezie si Terapie Intensiva I al Spitalului Municipal Timisoara, unitatea sanitara care apartine de Primaria Timisoara, transmit ca situatia incepe sa fie disperata, scrie Tion. Personalul medical acuza faptul ca am intrat in razboi cu mainile goale!. Medicii mai transmit ca nu au echipamente pentru tratarea pacientilor cu COVID-19, in timp ce managerul Spitalului Municipal Timisoara Olimpia Oprea a declarat ca exista echipamente de protectie pentru urmatoarele zile, vin si continua sa soseasca.

Un roman a parasit sectia de Terapie Intensiva in aplauzele medicilor. Soferul de TIR din Spania, infectat cu noul coronavirus a fost salvat (VIDEO)

Un sofer roman de TIR, infectat cu noul coronavirus a fost scos de la Terapie Intensiva in aplauzele medicilor. Barbatul, in varsta de 43 de ani a fost pacientul 0 din Galicia. Starea lui a fost critica, din.

AGENTIILE DE PRESA: Cu peste 13.000 de cazuri de infectare, Elvetia inca are capacitate libera la terapie intensiva

Elvetia a ajuns sambata la 13. 377 cazuri de infectare cu coronavirus si la 242 de decese, in timp ce Ministerul elvetian al Sanatatii afirma ca temerile sale cele mai rele inca nu s-au materializat si exista in continuare o capacitate de tratare a pacientilor la terapie intensiva, relateaza agentia Reuters.

Un portar de renume din fotbalul european, ex FC Barcelona, diagnosticat cu coronavirus si internat in stare grava

Un portar de legenda atat pentru FC Barcelona, cat si pentru o prima selectionata a unei tari europene, a fost diagnosticat avand coronavirus si se afla internat in spital, in stare grava.

Mehedinti: Barbat cu noul COVID-19, in stare grava la ATI. 20 de cadre medicale au intrat in contact

Un barbat din Mehedinti, diagnosticat cu noul COVID-19, este in stare grava, La Spitalul Judetean Drobeta Turnu Severin, sectia ATI, si a intrat in contact, pana la testare, cu 20 de cadre medicale, potrivit Mediafax. Acest pacient nu s-a incadrat sub nicio forma ca testare COVID-19 pe aceasta definitie de caz, insa medicii l-au testat de gripa si au purtat echipamente de protectie. , a declarat Elena Bololoi, director medical SJU Drobeta Turnu Severin.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )