Libnet.ro
UNICEF

10:15

32 de cazuri noi de COVID-19, confirmate in Republica Moldova. in total, numarul celor infectati a ajuns la 231

Adevărul Adevărul,
32 de cazuri noi de COVID-19, confirmate in Republica Moldova. in total, numarul celor infectati a ajuns la 231

Numarul celor infectati cu COVID-19 in Republica Moldova continua sa creasca. Ministra Sanatatii, Viorica Dumbraveanu, a anuntat ca pe parcursul zilei de sambata, 28 martie, au fost confirmate alte 32 cazuri de infectare cu coronavirus, din 231 probe procesate. Doua cazuri sunt de import, iar alte 30 sunt de transmitere locala. in total, numarul persoanelor infectate cu coronavirus a ajuns la 231. continuă pe Adevărul

22 de cazuri noi de COVID-19, confirmate in Republica Moldova. in total, numarul celor infectati a ajuns la 199

Numarul celor infectati cu COVID-19 in Republica Moldova continua sa creasca. Ministra Sanatatii, Viorica Dumbraveanu, a anuntat ca pe parcursul zilei de vineri, 27 martie, au fost confirmate alte 22 cazuri de infectare cu coronavirus, din 128 probe procesate. Patru cazuri sunt de import, iar alte 18 sunt de transmitere locala. in total, numarul persoanelor infectate cu coronavirus a ajuns la 199.

28 de cazuri noi de COVID-19, confirmate in R. Moldova. in total, numarul celor infectati a ajuns la 177

Numarul celor infectati cu COVID-19 in Republica Moldova continua sa creasca. Ministra Sanatatii, Viorica Dumbraveanu, a anuntat ca pe parcursul zilei de joi, 26 martie, au fost confirmate alte 28 cazuri de infectare cu coronavirus. in total, numarul persoanelor infectate cu coronavirus a ajuns la 177.

24 de cazuri noi de COVID-19, confirmate in R. Moldova. in total, numarul celor infectati a ajuns la 149

Numarul celor infectati cu COVID-19 in Republica Moldova continua sa creasca. Ministra Sanatatii, Viorica Dumbraveanu, a anuntat ca pe parcursul zilei de miercuri, 25 martie, au fost confirmate alte 24 cazuri de infectare cu coronavirus, din 153 probe procesate. in total, numarul persoanelor infectate cu coronavirus a ajuns la 149.

177 de cazuri confirmate de COVID-19 in Republica Moldova, dintre care 48 in municipiul Chisinau

Ministra Sanatatii, Viorica Dumbraveanu, a anuntat vineri, 26 martie, ca in Republica Moldova au fost confirmate 177 de cazuri de infectare cu COVID-19. in total, pana la ora actuala au fost prelevate probe la COVID-19 de la 1. 298 de persoane.

Republica Moldova, 177 de cazuri de COVID-19 si un singur deces. Premierul Chicu: Am putea ajunge la 2.000 de infectati spre 10 aprilie. La 3.000 va fi imposibil sa ii ajutam pe toti

Republica Moldova ar putea ajunge la 2. 000 de persoane infectate cu noul coronavirus in jurul datei de 10 aprilie, a declarat premierul Ion Chicu, dupa sedinta Comisiei pentru Situatii Exceptionale. Catre.

Socialistii propun ca toate partidele care au obtinut finantare de la stat sa doneze banii in sprijinul sistemului medical din Republica Moldova

Presedinta Partidul Socialistilor din Republica Moldova, Zinaida Greceanii, a anuntat ca PSRM va cere tuturor partidelor, care au obtinut finantare de la stat, in urma rezultatelor alegerilor, sa doneze banii in sprijinul sistemului medical din Republica Moldova, pentru porocurarea de utilaje medicale, medicamente, dar si pentru motivarea financiara a cadrelor medicale, in contextul luptei impotriva COVID-19.

Republica Moldova va trece duminica la ora de vara

Republica Moldova va trece la ora de vara pe 29 martie, ultima duminica a lunii. Ceasurile vor fi schimbate cu o ora inainte. Astfel, in noaptea de sambata spre duminica, ora 2. 00 va deveni ora 3.

Oficial. Saptamana viitoare, declarata libera in Republica Moldova

Saptamana viitoare a fost declarata saptamana libera in Republica Moldova pentru toti bugetarii, cu exceptia lucratorilor medicali. Anuntul a fost facut de catre premierul Ion Chicu, dupa sedinta Comisiei pentru situatii exceptionale. Astfel, angajatii sectorului bugetar vor avea noua zile libere, incepand cu 28 martie si pana pe 5 aprilie.

Circa 10 mii de lucratori medicali din Republica Moldova vor fi testati la COVID-19

Presedintele Igor Dodon a anuntat ca va propune Comisiei pentru situatii exceptionale sa ia decizia ca toti angajatii medicali din Republica Moldova, care sunt implicati in depistarea COVID-19, dar si tratarea pacientilor de acest virus, sa fie testati daca nu sunt infectati cu coronavirus. Presedintele a spus ca in asa fel se doreste prevenirea contaminarii medicilor, dar si protejarea acestora.

Peste 2 mii de cetateni au revenit in Republica Moldova, in ultimele 24 de ore

In ultimele 24 de ore, in punctele de trecere a frontierei Republicii Moldova, fluxul de persoane a constituit 3. 464 traversari. Un numar mai mare a fost inregistrat pe sensul de intrare in Republica Moldova - 2. 368 traversari persoane, dintre care 1. 267 treceri la frontiera moldo-romana, 872 treceri la frontiera cu Ucraina si 229 treceri a frontierei aeriene rute charter), informeaza Politia de Frontiera.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )