Libnet.ro
UNICEF

22:15

35.000 Euro, fonduri europene pentru romani care se intorc din strainatate, sa-si deschida mici afaceri in Romania

Hotnews Hotnews,
 35.000 Euro, fonduri europene pentru romani care se intorc din strainatate, sa-si deschida mici afaceri in Romania

Romanii plecati la munca in strainatate si care se intorc in tara pot obtine fonduri nerambursabile de 35. 000 de euro plus cursuri de antreprenoriat, pentru a-si deschide mici afaceri in Romania, intr-unul dintre proiectele pe fonduri europene din linia de finantare Diaspora Start-up, au informat joi organizatorii, intr-un comunicat remis StartupCafe. ro. continuă pe Hotnews

FOTO Liviu Dragnea este urmarit penal de procurorii DNA intr-un dosar de frauda cu fonduri europene

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, este urmarit penal pentru constituire de grup infractional, abuz in serviciu si infractiuni referitoare la fraudare de fonduri, in perioada in care era presedinte al Consiliului Judetean Teleorman.

Liviu Dragnea, acuzat de creare de grup infractional, fraudare de fonduri europene si abuz in serviciu (surse)

Liviu Dragnea a fost pus sub acuzare de DNA pentru creare de grup infractional, fraudare de fonduri europene si abuz in serviciu. Potrivit unor surse, acuzatiile au legaturi cu perioada cand Dragnea.

Vesti bune: Canada elimina vizele pentru romani

Vesti bune pentru romani. Cei care calatoresc in Canada pentru cel mult sase luni nu vor mai avea nevoie de viza, incepand de la 1 decembrie, anunta Ministerul Afacerilor Externe,.

Fara vize in Canada pentru romanii care stau cel mult 6 luni

Autoritatile canadiene intentioneaza sa elimine de la 1 decembrie cerinta obligativitatii vizelor pentru cetatenii romani care vor calatori in Canada pentru sederi de maxim 6 luni in scop turistic, inclusiv pentru vizitarea familiei / cunostintelor sau pentru prospectarea oportunitatilor de derulare a afacerilor, indiferent de tipul pasaportului detinut.

Turistii romani aleg targurile de Craciun din orasele europene, pentru 1 decembrie

Cele mai cautate destinatii pentru mini-vacanta de 1 decembrie raman, ca si anul trecut, orasele europene in care se organizeaza piete de Craciun, precum Praga, Nuremberg, Viena si orasele cu o clima mai blanda, potrivit unui studiu realizat de agentia online de turism Vola. ro.

Zile libere in 2018 pentru romani. Cate minivacante vor fi anul viitor

Anul viitor vor fi 14 zile declarate libere prin lege, dintre care doar trei vor pica in weekend. Astfel, romanii se vor bucura in 2018 de 11 zile libere.

Mutarea contributiilor - procedura pentru patronii care vor sa majoreze brutul angajatilor

Patronii care vor dori sa mentina cel putin aceleasi salarii nete ale angajatilor dupa mutarea contributiilor sociale de la angajator la angajat, prin ordonanta de urgenta decisa de Guvern recent, vor trebui sa majoreze salariul brut al angajatilor, din anul 2018. Ministerul Muncii a transmis StartupCafe. ro unele explicatii aici.

Un barbat se lupta cu asociatia de locatari pentru VEVERITA care ii ofera SPRIJIN EMOTIONAL

Un barbat spune ca nu mai poate trai fara veverita sa care ii ofera sprijin emotional. El se afla in conflict cu asociatia de locatari care nu este de acord ca veverita sa mai locuiasca in.

Un barbat se lupta cu asociatia de locatari pentru VEVERITA care ii ofera SPRIJIN EMOTIONAL (VIDEO)

Un barbat spune ca nu mai poate trai fara veverita sa care ii ofera sprijin emotional. El se afla in conflict cu asociatia de locatari care nu este de acord ca veverita sa mai locuiasca in.

Mesajul lui Godina pentru romanii care iau apararea politicienilor haituiti de DNA

Politistul-scriitor Marian Godina a transmis luni un mesaj tuturor romanilor care, pe Facebook, iau apararea politicienilor vizati de procurori. Cunoscutul agent ii indeamna pe acestia ca,.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )