Libnet.ro
UNICEF

13:00

40 de persoane care au decedat in exercitiul functiunii din cauza Covid-19, decorate postum in Franta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
40 de persoane care au decedat in exercitiul functiunii din cauza Covid-19, decorate postum in Franta

Patruzeci de persoane care au decedat in exercitiul functiunii din cauza coronavirusului au fost decorate postum in Franta. continuă pe Ziarul Bursa

Primaria Capitalei are conturile blocate din cauza unor datorii de trei miliarde de lei

Primaria Municipiului Bucuresti are conturile blocate din cauza unor datorii de trei miliarde de lei.

Primul congresman american decedat din cauza Covid-19

Un parlamentar de Louisiana, decedat marti de COVID-19 la varsta de 41 de ani, a devenit primul membru al Congresului american mort din cauza acestui virus, relateaza miercuri France Presse, citata de Agerpres.

Boala care devine netratabila din cauza covid-19. Romani, atentie mare. E periculoasa

Anunt ingrijorator din partea reprezentatilor Organizatiei Mondiale a Sanatatii. Conform specialistilor, o boala devine netratabila din cauza covid-19. Din pacate, este o afectiune periculoasa si cu care se confrunta multe persoane. Ce boala nu va mai putea fi tratata din cauza coronavirusului Reprezentantii Organizatiei Mondiale a Sanatatii au facut un anunt care pune pe jar .

Bauturile interzise din cauza pandemiei. Oamenii nu vor mai avea acces la ele, deloc

Luni seara, in contextul in care tara a depasit pragul de un milion de contaminari cu noul COVID-19, in Africa de Sud, vanzarea alcoolului este interzisa si purtarea mastii devine obligatorie peste tot, anunta presedintele Cyril Ramaphosa. Bauturile interzise din cauza pandemiei Totodata, interdictia de circulatie pe timpul noptii a fost extinsa. incepand cu orele .

Oana Roman, necaz chiar de Revelion. Vedeta nu a mai putut dormi din cauza asta

Oana Roman nu a intrat deloc bine in noul an. Vedeta a avut parte de momente grele chiar in seara de Revelion. Ce s-a intamplat cu cunoscuta fosta prezentatoare de televiziune in seara dintre ani? Nu a putut dormi deloc din cauza aceasta. Oana Roman a calcat cu stangul in Noul An. Ce a patit .

Mai multe persoane care au legaturi cu organizatia Stat Islamic, retinute de politia turca

Mai multe persoane care au legaturi cu organizatia Stat Islamic au fost retinute de politia turca intr-o operatiune ce viza 35 de suspecti straini si care a fost derulata joi in Istanbul, a anuntat agentia Anadolu.

Chirurgul Mircea Beuran a stat 17 zile la Terapie Intensiva, din cauza COVID-19: Nu puteam sa misc nici degetele de la maini si picioare

Chirurgul Mircea Beuran a povestit intr-un interviu pentru Medika TV experienta cumplita pe care a trait-o dupa ce a fost internat 17 zile la sectia ATI de la Matei Bals ca urmare a infectarii cu noul.

Turneul de tenis de la Indian Wells, amanat din cauza COVID-19

Turneul de tenis de la Indian Wells care ar fi trebuit sa se desfasoare intre 8 si 21 martie in Cali.

Papa Francisc nu va conduce ceremoniile din ajunul Anului Nou si de Anul Nou din cauza unor probleme de sanatate

Papa Francisc nu va putea sa celebreze slujba din ajunul Anului Nou si din prima zi a anului din cauza unor probleme de sanatate. Este vorba despre o criza de sciatica, a anuntat joi Vaticanul. Evenimentul de.

Sam Allardyce cere suspendarea Premier League din cauza coronavirusului

Tehnicianul echipei West Bromwich Albion, Sam Allardyce, a lansat un apel pentru suspendarea campionatului Angliei, ca urmare a multiplicarii numarului de cazuri de coronavirus la echipele din Premier League.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )