Libnet.ro
UNICEF

01:05

40% din Romania e in ceata. Vezi care sunt judetele cu vizibilitate redusa.

România Liberă România Liberă,
40% din Romania e in ceata. Vezi care sunt judetele cu vizibilitate redusa.

Daca va pregatiti pentru un drum lung, iata mai jos o lista cu judetele prin care trebuie sa circulati cu atentie, deoarece sunt cufundate intr-o mare laptoasa de ceata, conform Mediafax. Meteorologii au avertizat ca in judetele Suceava, Bacau, Vrancea, Botosani, Iasi, Vaslui, Galati, Cluj, Buzau, Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Teleorman, Ilfov si municipiul Bucuresti este ceata, vizibilitatea fiind redusa sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri. Avertizarea nowcasting emisa de Administratia . continuă pe România Liberă

inca 3 cluburi celebre din Capitala au fost inchise. Vezi care sunt acestea

El Grande Comandante din sectorul 2 Bucuresti si un alt club din Regie au fost inchise pentru 3 luni de Garda Financiara, pentru neutilizarea casei de marcat, iar un altul de pe strada Paris, MOra, care nu avea.

Cu prilejul celei de a XX-a editii a Topului National al Firmelor Private din Romania, s-au evidentiat 10 prioritati pentru mediul de afaceri din tara noastra

Cu prilejul celei de a XX-a editii a Topului National al Firmelor Private din Romania, organizat de Consiliul National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR) in colaborare cu Agentia pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru IMM-uri AIPPIMM), avand ca partener oficial Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania CECCAR) si partener principal Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri, in data de 2 noiembrie 2012 la Palatul Parlamentului, s-a realizat o ampla consultare a intreprinzatorilor, in vederea stabilirii celor 10 prioritati majore ale mediului de afaceri pentru anul 2013, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.

IPP a analizat profilul candidatilor la parlamentare. Vezi in text care sunt candidatii anchetati de DNA, chiulangiii si nomazii

Printre propunerile de candidati ale partidelor pentru viitorul Parlament se numara actuali parlamentari migrati, cercetati penal, chiulangii sau rude, potrivit unei analize a Institutului de Politici Publice. Din 22 de parlamentari trimisi in judecata de DNA, 9 candideaza din nou la alegerile parlamentare. De asemenea, pe lista candidatilor propusi de partidele politice se afla si parlamentari cu procente record la absenta, cu cele mai putine initiative legislative sau cei care au migrat de la un partid la altul.

Business Report: De ce trebuie sa continue farsa macabra a Europei Unite?; Un bogat din Top 300 schimba fata uzinei de armament de la Mizil; Vacanta in strainatate de Craciun si de Revelion. Care sunt destinatiile preferate de romani si cat costa sa-l vez

Vom putea evita recesiunea in 2012? Inca un trimestru prost, precum cel de-al treilea din 2012, va arunca Romania in recesiune, indica datele de ieri ale. Dupa FMI, potopul? Finantatorii externi cer 'zvac' Romaniei, autoritatile amana preocuparile economice dupa alegeri. Delegatia finantatorilor internationali.

Bucuresti: Parcarea subterana de la Universitate a fost inaugurata. Care sunt preturile pentru autoturisme si motociclete

Parcarea subterarna din zona Universitate din Bucuresti a fost inaugurata, joi, fiind primul astfel de obiectiv in parteneriat public-privat din oras. Parcarea are 425 de locuri destinate autoturismelor si 21.

Rodin Traicu: Exportul de gaze din Romania a creat isterie in presa. ...

Posibilitatea ca Romania sa exporte gaze naturale a creat o isterie in unele canale media, cum este cazul site-ului Vocea Rusiei, a declarat secretarul de stat in Ministerul Economiei Rodin Traicu, potrivit Mediafax. Acesta sustine ca Vocea Rusiei reprezinta interesele unei companii ruse. S-a creat o isterie pe o parte a media fata de exportul de gaze. Este o agentie, Vocea Rusiei, care sustine sus si tare interesele unei companii ruse din domeniul energiei care, intr-un sistem intregrat, .

Guvernul SUA DONEAZA 710.000 de dolari pentru RENOVAREA A DOUA SPITALE DIN ROMANIA.

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, a participat, joi, la o ceremonie in care Guvernul SUA doneaza 410. 000 dolari pentru renovarea Spitalului din Ghimpati, judetul Giurgiu, o alta donatie, de 300. 000 dolari, vizand renovarea Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii Sf. Maria din Iasi, potrivit Mediafax. Potrivit unui comunicat al ambasadei SUA, proiectul vizand Spitalul din Ghimpati este finantat de Comandamentul European al SUA EUCOM) si va include renovarea fatadei .

Declinul pietei auto din Romania, de trei ori mai mare decat in UE

Numarul de inmatriculare de autoturisme noi in Romania a scazut cu 13,4% in luna octombrie, la la 6. 782 unitati. Declinul inregistrat de piata autohtona este de trei ori mai mare decat cel afisat in Uniunea Europeana, unde a avut loc o scadere de 4,8%, la 959. 400 unitati.

Business Report: Cum arata cea mai lunga autostrada suspendata din Romania; Economia, in genunchi. Intra in insolventa firme din ce in ce mai mari; Avertisment Bundersbank: Criza din zona euro este la fel de amenintatoare ca acum un an; Uzina de camioane

Ce nu am aflat de la FMI si ne poate costa scump. Tonul negativ de ieri al reprezentantilor FMI ar putea ascunde probleme mari la nivelul economiei. Masurile sociale au indispus Fondul. Declin de 7,2% pentru economia Greciei. Economia Greciei a inregistrat o scadere de 7,2% in trimestrul al treilea din 2012, fata de aceeasi perioada a anului trecut, anunta Elstat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )