Libnet.ro
UNICEF

00:06

La 44 de ani are inca CEL MAI FRUMOS CORP DIN LUME!

ADPM ADPM,
La 44 de ani are inca CEL MAI FRUMOS CORP DIN LUME!

In anii 1990 facea parte din celebra tagma a Supermodelelor, iar despre ea Gianni Versace spunea ca are cel mai frumos corp din lume. Acum in varsta de 44 de ani, modelul demonstreaza ca nu a imbatranit deloc si isi etaleaza formele de invidiat in revista FutureClaw. Continue reading . continuă pe ADPM

UBS a devenit cel mai mare administrator de averi la nivel mondial

Banca elvetiana UBS AG a devenit cel mai mare manager de averi la nivel mondial, cu active in adminis and not;trare de 1. 700 miliarde dolari la finele anului trecut, depasind astfel Bank of America Corp. din SUA, potrivit Bloomberg, care citeaza un raport al companiei britanice de cercetare Scorpio Partnership.

Politia din Canada anunta ca celelalte 30 de persoane date disparute in urma exploziei de sambata si-au pierdut cel mai probabil viata

Politia canadiana a anuntat ca cele 30 de persoane inca disparute in urma exploziei de sambata din Quebec sunt cel mai probabil moarte, citeaza BBC News. Cu mare tristete trebuie sa va dau.

Cel mai bun fotbalist din Europa: Bayern Munchen are patru nominalizati

Bayern Munchen, campioana en-titre a Europei, are nu mai putin de patru jucatori nominalizati pentru titlul de cel mai bun fotbalist al Batranului Continent. Acestia sunt Thomas Muller, Franck Ribery, Arjen Robben si Bastian Schweinsteiger.

BlackBerry A10: cel mai performant terminal al canadienilor

Pentru ca tot are probleme majore pe partea de profitabilitate, BlackBerry lucreaza la un nou smartphone high-end cu numele de BlackBerry A10. Canandieni nu vor sa renunte la productia de hardware competitiv, iar in scurt timp ar trebui sa fie anuntat cel mai performant terminal creat vreodata de BlackBerry. Deja nu mai e nici o surpriza ca pana la sfarsitul acestui an ar trebui sa vedem alte cateva terminale noi create de fosta companie RIM, cele mai multe dintre ele .

Cel mai subtire ecran Full HD din lume masoara 2,2 mm si vine de la LG

LG a prezentat cel mai subtire ecran cu rezolutie Full HD din lume. Acesta are diagonala de 5,2 inci si o grosime de numai 2,2 mm, potrivit SlashGear.

A murit cel mai mare acordeonist al Frantei, cu o poveste de viata incredibila

Doliu in lumea muzicii franceze. Cel mai cunoscut acordionist a murit, la 92 de ani, in urma unui stop.

Sinteza zilei: Copiii de 10 ai Romaniei: A fi cel mai bun a venit ca o normalitate

Mihai Gadea i-a avut alaturi, in editia de luni seara a emisiunii Sinteza zilei, pe cativa dintre cei 122 de elevi de nota 10 la examenul de bacalaureat de anul acesta, dar si cativa absolventi mai putin.

Cel mai cunoscut medic ortoped din zona Moldovei, Paul Botez, a fost retinut pentru luare de mita

Cel mai cunoscut medic chirurg ortoped din zona Moldoei, Paul Botez, seful sectiei de Ortopedie de la Spitalul Clinic de Recuperare din Iasi, a fost retinut de catre procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi, dupa ce ieri dupa-amiaza a fost prins in flagrant in timp de lua mita.

GeBOC, cel mai mare centru de externalizare de business din Romania, a angajat 160 de oameni in 2012

Global e-Business Operations Centre GeBOC), centrul de servicii al HP si cel mai mare centru de servicii de externalizare de business de pe piata locala, a avut afaceri de circa 69,2 milioane de euro anul trecut, mai mult cu 4,5 milioane de euro fata.

GeBOC, cel mai mare centru de servicii partajate si externalizare de business din Romania, a angajat 160 de oameni in 2012

Global e-Business Operations Centre GeBOC), centrul de servicii al HP si cel mai mare centru de servicii de externalizare de business de pe piata locala, a avut afaceri de circa 69,2 milioane de euro anul trecut, mai mult cu 4,5 milioane de euro fata.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )