Libnet.ro
UNICEF

12:15

5 lucruri din casa mai murdare decat WC-ul. De ce prosoapele de baie sau de bucatarie, barba barbatilor, frigiderul si geanta femeilor sunt focare de infectie

Adevărul Adevărul,
5 lucruri din casa mai murdare decat WC-ul. De ce prosoapele de baie sau de bucatarie, barba barbatilor, frigiderul si geanta femeilor sunt focare de infectie

Studii recente arata ca geanta unei femei si barba unui barbat contin mai multe bacterii decat un vas de toaleta. Pe lista celor mai murdare obiecte din viata unui om se regasesc si cateva ustensile folosite in bucatarie si aparate electrocasnice. continuă pe Adevărul

Ambulantele din Braila, mai bolnave decat pacientii pe care ii transporta la spital. Nu ai nicio siguranta ca ajungi la pacient sau ca te mai intorci

Starea ambulantelor care opereaza in judetul Braila este sub orice critica. O spune chiar directorului Serviciului de Ambulanta Judetean Braila, dr. Florin Stefan, potrivit caruia, din 41 de ambulante, 10 sunt defecte si trase pe dreapta, iar restul au grave probleme, care le-ar putea oricand scoate din functiune.

Oamenii vor ajunge pe Marte mai curand decat am fi crezut

NASA a declarat ca pregatirile pentru misiunea pe Planeta Rosie merg conform planului, iar primii oameni se pare ca vor ajunge pe Marte in 2030. Suntem mai aproape de a trimite oameni pe Marte decat in orice alt moment din istoria NASA. Avem mult de munca pentru a trimite oamenii pe Planeta Rosie, dar o [] Oamenii vor ajunge pe Marte mai curand decat am fi crezut Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Un nou update la Windows strica mai mult decat repara

Cat se poate de senini, cei de la Microsoft au lansat zilele trecute un update la Windows care nu va mai lasa sa va jucati toate jocurile protejate cu SafeDisc. in fuga lor dupa un set de standarde de securitate arbitrare, cei de la Microsoft au lansat un nou patch menit pentru PC-urile care ruleaza [] Un nou update la Windows strica mai mult decat repara Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Situatia incredibila pentru prorietarii de autoturisme Volkswagen: Fiscul ar putea cere plata unor taxe mai mari, daca se dovedeste ca nivelul noxelor autoturismelor germane este mai mare decat cel prezentat oficial (VIDEO)

Situatia incredibila pentru prorietarii de autoturisme Volkswagen. Fiscul ar putea cere plata unor taxe mai mari, daca se dovedeste ca nivelul noxelor autoturismelor germane este mai mare decat cel prezentat.

Nimic nu ucide presa mai abitir decat presa insasi. Cazul Basescu-Antena 3

Razboiul dintre Traian Basescu si Antena 3 a ajuns in faza in care incepi sa te gandesti daca nu cumva intre beligeranti exista o intelegere, si anume sa se atace intre ei, indiferent de mijloace si de reguli, cu scopul de a se tine reciproc in viata. Din chestia asta cel mai prost iese, cat inca o mai putem numi asa, presa - scrie jurnalistul Liviu Avram pe blogul sau de pe adevarul. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )