Libnet.ro
UNICEF

22:15

50.000 de oameni protesteaza in Piata Victoriei. Oamenii scandeaza Justitie, nu coruptie! si Romania, trezeste-te!. Jandarmii au dat cu gaze lacrimogene, inclusiv intr-o femeie in scaun cu rotile (VIDEO, FOTO)

B1 B1,
50.000 de oameni protesteaza in Piata Victoriei. Oamenii scandeaza Justitie, nu coruptie! si Romania, trezeste-te!. Jandarmii au dat cu gaze lacrimogene, inclusiv intr-o femeie in scaun cu rotile (VIDEO, FOTO)

UPDATE: Numarul persoanelor care au avut nevoie de ingrijiri medicale a ajuns la 111. Bulevardul Aviatorilor este plin de oameni care nu sunt lasati sa vina in Piata. Georgian Enache, purtatorul de. continuă pe B1

Peste 80.000 de oameni protesteaza in Piata Victoriei. Oamenii scandeaza Justitie, nu coruptie! si Romania, trezeste-te!. Jandarmeria: in Piata au venit membrii galeriilor (VIDEO, FOTO)

UPDATE: Peste 80. 000 de oameni protesteaza in Piata Victoriei. Multimea este masata in piata si pe bulevardele Lascar Catargiu, Aviatorilor, Kiseleff siIancu de Hunedoara. Numarul total al.

LIVEVIDEO Mitingul Diasporei. Aproape 50.000 de oameni protesteaza n Piata Victoriei / Incidente violente ntre protestatari si jandarmi / S-au folosit gaze lacrimogene / Jandarmeria: n Piata au venit membrii galeriilor

Aproape 50. 000 de persoane protesteaza in Piata Victoriei la Mitingul Diasporei, care nu este lipsit de incidente. Dupa cateva ore de in care manifestarile au fost pasnice manifestantii au incercat sa rupa cordonul din fata sediului Guvernului, moment in care fortele de ordine au folosit gaze lacrimogene. in zona au fost dislocati jandarmi echipati pentru interventie. ------------------------20:50Jandarmeria informeaza ca la mitingul din Piata Victoriei au ajuns si membrii galeriilor de fotbal, cerand protestatarilor sa se delimiteze de acestia. 20:47in ciuda tensiunilor, manifestatii nu pleaca din Piata. Mai mult, oamenii continua sa vina in zona de pe bulevardele adiacente. 20:38 Purtatorul de cuvant al Jandarmeriei, Georgian Enache, a declarat, la Digi24, ca nu se doreste o interventie in forta, dar daca lucrurile vor degenera jandarmii vor actiona in consecinta. 20:34 Multi dinspre protestatari se retrag catre Muzeul Antipa, bd. Aviatorilor si parcarea dinspre Buzesti - Mihalache. Unii protestatari arunca cu pietre si bucati din borduri inspre jandarmi. 20:28Jandarmeria a scos din nou masina cu tunul cu apa. Acesta a fost folosit pentru scurt timp. Un dispozitiv semnificativ de jandarmi este pozitionat pe latura Guvernului dinspre bd. Iancu de Hunedoara. 20:24Pana la aceasta ora, peste 100 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale. 20:11 Numarul manifestantilor a crescut simtitor, apropiindu-se de 50. 20:04Tensiunea se mentine in Piata Victoriei. Unii protestatari arunca cu obiecte in jandarmi si forteaza gardurile de protectie. Acestia dau cu gaze lacrimogene. Se face apel la calm. 19:42Jandarmeria face apel catre protestatari sa nu vina in Piata Victoriei insotiti de copii.

LIVEVIDEO Mitingul Diasporei. Peste 80.000 de oameni protesteaza n Piata Victoriei / Incidente violente ntre protestatari si jandarmi / S-au folosit gaze lacrimogene / Jandarmeria: n Piata au venit membrii galeriilor

Peste 80. 000 de persoane protesteaza in Piata Victoriei la Mitingul Diasporei, care nu este lipsit de incidente. Dupa cateva ore de in care manifestarile au fost pasnice manifestantii au incercat sa rupa cordonul din fata sediului Guvernului, moment in care fortele de ordine au folosit gaze lacrimogene. in zona au fost dislocati jandarmi echipati pentru interventie. Jandarmeria a anuntat ca in zona au venit membrii galeriilor. ------------------------21:45 Statia de metrou Piata Victoriei s-a redeschis. 21:40Pana la aceasta ora, numarul total al interventiilor echipajelor medicale a ajuns la 172. 21:26in zona Piata Victoriei sunt aproape 80. 000 de persoane. Multimea este masata in Piata si pe bulevardele adiacente: Lascar Catargiu, Aviatorilor, Kiseleff, Iancu de Hunedoara, Buzesti. 21:06Noi confruntari intre unii protestatari si jandarmi. Au fost aruncate petarde. Jandarmii intervin. Pe cladirile din zona se proiecteaza Fara violenta!21:00in Piata Victoriei, oamenii au aprins lanternele telefoanelor. 20:50Jandarmeria informeaza ca la mitingul din Piata Victoriei au ajuns si membrii galeriilor de fotbal, cerand protestatarilor sa se delimiteze de acestia. 20:47in ciuda tensiunilor, manifestatii nu pleaca din Piata. Mai mult, oamenii continua sa vina in zona de pe bulevardele adiacente. 20:38 Purtatorul de cuvant al Jandarmeriei, Georgian Enache, a declarat, la Digi24, ca nu se doreste o interventie in forta, dar daca lucrurile vor degenera jandarmii vor actiona in consecinta. 20:34 Multi dinspre protestatari se retrag catre Muzeul Antipa, bd. Aviatorilor si parcarea dinspre Buzesti - Mihalache. Unii protestatari arunca cu pietre si bucati din borduri inspre jandarmi. 20:28Jandarmeria a scos din nou masina cu tunul cu apa. Acesta a fost folosit pentru scurt timp. Un dispozitiv semnificativ de jandarmi este pozitionat pe latura Guvernului dinspre bd. Iancu de Hunedoara. 20:24Pana la aceasta ora, peste 100 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale.

LIVEVIDEO Mitingul Diasporei. Peste 80.000 de oameni, n Piata Victoriei / Incidente violente ntre protestatari si jandarmii care au folosit masiv gaze lacrimogene / Jandarmeria anunta ca va interveni n forta: Cele trei semnale luminoase de avertizare au

Peste 80. 000 de persoane protesteaza in Piata Victoriei la Mitingul Diasporei. in cursul serii in zona au avut confruntari violente intre protestatari si jandarmii care au folosit masiv gazele lacrimogene. Jandarmeria a anuntat ca se pregateste sa intervina pentru restabilirea ordinii publice. Peste 200 de persoane au avut nevoie de asistenta medicala. ------------------------22:45Fostul ministru al Culturii, Vlad Alexandrescu, a anuntat pe Facebook ca fiica sa a fost luata de SMURD, piezandu-si cunostinta din cauza gazelor lacrimogene. 22:35 Masina cu tunuri de apa a fost adusa in fata Guvernului. 22:34in total, pana la ora 22. 00, peste 200 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale. 22:26 in Piata jandarmii folosesc din nou gazele lacrimogene. 22:19 Jandarmeria Romana anunta ca se va interveni in Piata Victoria pentru restabilirea ordinii publice in zona de desfasurare a protestului. 22:13Violentele continua in Piata Victoriei. Se arunca cu pietre si bucati din bordurile sparte inspre jandarmi. 22:12VIDEO Momentul in care jandarmii folosesc masiv gazele lacrimogene in Piata Victoriei21:45 Statia de metrou Piata Victoriei s-a redeschis. 21:40Pana la aceasta ora, numarul total al interventiilor echipajelor medicale a ajuns la 172. 21:26in zona Piata Victoriei sunt aproape 80. 000 de persoane. Multimea este masata in Piata si pe bulevardele adiacente: Lascar Catargiu, Aviatorilor, Kiseleff, Iancu de Hunedoara, Buzesti. 21:06Noi confruntari intre unii protestatari si jandarmi. Au fost aruncate petarde. Jandarmii intervin. Pe cladirile din zona se proiecteaza Fara violenta!21:00in Piata Victoriei, oamenii au aprins lanternele telefoanelor. 20:50Jandarmeria informeaza ca la mitingul din Piata Victoriei au ajuns si membrii galeriilor de fotbal, cerand protestatarilor sa se delimiteze de acestia. 20:47in ciuda tensiunilor, manifestatii nu pleaca din Piata. Mai mult, oamenii continua sa vina in zona de pe bulevardele adiacente.

Protest MANELIZAT la Piata Victoriei: Se arunca cu BANI in jandarmi si se scandeaza Jandarmeria apara hotia (FOTO)

Tensiuni in Piata Victoriei intre manifestanti si jandarmi. Oamenii ii acuza ca apara hotii si se gandesc doar la salariu. Protestatarii au aruncat cu bani inspre jandarmi si au strigat Jandarmeria.

LIVEVIDEO Mitingul Diasporei. Aproape 30.000 de oameni protesteaza n Piata Victoriei / Incidente ntre protestatari si jandarmi / S-au folosit gaze lacrimogene / 76 de oameni au avut nevoie de asistenta medicala

Aproape 30. 000 de persoane protesteaza in Piata Victoriei la Mitingul Diasporei, care nu este lipsit de incidente. Dupa cateva ore de in care manifestarile au fost pasnice manifestantii au incercat sa rupa cordonul din fata sediului Guvernului, moment in care fortele de ordine au folosit gaze lacrimogene. in zona au fost dislocati jandarmi echipati pentru interventie. ------------------------19:42Jandarmeria face apel catre protestatari sa nu vina in Piata Victoriei insotiti de copii19:38in total, 76 de persoane, dintre care trei jandarmi, au avut nevoie de ingrijiri medicale. 19:25 Numarul protestatarilor a crescut, in Piata Victoriei fiind aproape 30. 000 de manifestanti. 19:12Jandarmeria a scos o masina cu tun cu apa. 19:07Jandarmii folosesc din nou gaze lacrimogene. 19:01Numarul manifestantilor a crescut, aproape 20. 00 de oameni manifestand la aceasta ora in Piata Victoriei. Lumea continua sa vina, statiile de metrou fiind pline de oameni care vin la protest. 18:50Pe latura din dreapta a guvernului a fost adus un tun de apa. 18:40 Noi incidente violente intre protestatari si jandarmi. Manifestantii arunca cu obiecte in fortele de ordine. Jandarmii au folosit din nou cu gaze lacrimogene. 18:38 Un numar de 36 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale dupa incidentele din Piata Victoriei; doua au dorit transportul la spital18:23 Jandarmeria spune ca din protestatarii ridicati din Piata Victoriei avea un dispozitiv cu electrosocuri18:12 Numarul protestatarilor a crescut, in Piata Victoriei manifestand aproape 10. 000 de oameni.

Mitingul Diasporei: Peste 200 de persoane in Piata Victoriei

Peste 200 de persoane se afla deja in Piata Victoriei, la aceasta ora, pentru mitingul diasporei, programat sa inceapa la ora 17. 00, primele masini cu protestatari sosind inca din timpul noptii. Oamenii, veniti din stainatate, dar si din alte judete, scandeaza Demisia si Penalii. La aceasta ora, cateva zeci de romani veniti din strainatate s-au strans si in fata Teatrului National, urmand sa plece in mars catre Piata Victoriei, relateaza News. ro.

LIVEVIDEO Mitingul Diasporei. Aproape 10.000 de oameni protesteaza n Piata Victoriei / Incidente ntre protestatari si jandarmi / S-au folosit gaze lacrimogene / Zeci de persoane au avut nevoie de asistenta medicala / Un jandarm a ajuns la spital

Aproape 10. 000 de persoane protesteaza in Piata Victoriei la Mitingul Diasporei, care nu este lipsit de incidente. Dupa cateva ore de in care manifestarile au fost pasnice manifestantii au incercat sa rupa cordonul din fata sediului Guvernului, moment in care fortele de ordine au folosit gaze lacrimogene. in zona au fost dislocati jandarmi echipati pentru interventie. ------------------------18:50Pe latura din dreapta a guvernului a fost adus un tun de apa. 18:40 Noi incidente violente intre protestatari si jandarmi. Manifestantii arunca cu obiecte in fortele de ordine. Jandarmii au folosit din nou cu gaze lacrimogene. 18:38 Un numar de 36 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale dupa incidentele din Piata Victoriei; doua au dorit transportul la spital18:23 Jandarmeria spune ca din protestatarii ridicati din Piata Victoriei avea un dispozitiv cu electrosocuri18:12 Numarul protestatarilor a crescut, in Piata Victoriei manifestand aproape 10. 000 de oameni. 17:47in timp ce in restul pietei protestul de desfasoara normal, spre Calea Victoriei un grup de protestatari sunt intr-o infruntare cu un cordon de jandarmi. 41Mai multi protestatari sunt masati in fata la Antipa, lumea continua sa vina Piata Victoriei17. 39Jandarmeria: Nu s-a dat ordin de interventie cu gaze lacrimogene, fiecare jandarm a folosit spray-ul individual, functie de situatie.

100.000 de oameni protesteaza in Piata Victoriei. Incidente grave intre fortele de ordine si manifestanti. Jandarmeria: Se va interveni spre restabilirea ordinii publice (VIDEO, FOTO)

UPDATE: Jandarmeria a transmis ca daca multimea nu degajeaza zona, va interveni in forta: S-au facut somatiile legale, se va interveni spre restabilirea ordinii publice, cele trei semnale luminoase de.

Peste 10.000 de oameni manifesteaza in Piata Victoriei. Incidente intre protestatari si fortele de ordine. Jandarmerie: Din multime au fost aruncate bucati din carosabil (VIDEO, FOTO)

UPDATE: Jandarmeria indeamna la calm si-i sfatuieste pe oamenii care vor sa protesteze sa nu vina insotiti de copii, dat fiind ca deja s-au inregistrat mai multe incidente. Detalii AICI) Jandarmii ii.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )