Libnet.ro
UNICEF

01:05

56 de romane, inscrise la Premiul literar Augustin Fratila - romanul anului 2012

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
56 de romane, inscrise la Premiul literar Augustin Fratila - romanul anului 2012

Un numar de 56 de romane au fost inscrise la Premiul literar Augustin Fratila - romanul anului 2012, oferit de compania Philip Morris Trading, in cadrul concursului organizat de Asociatia Casa de cultura cu sprijinul InterContinental si Editura ALL, conform unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

56 de romane concureaza pentru Premiul literar Augustin Fratila - romanul anului 2012

Un numar de 56 de romane au fost inscrise la Premiul literar Augustin Fratila - romanul anului 2012, oferit de compania Philip Morris Trading, in cadrul concursului organizat de Asociatia Casa de cultura cu sprijinul InterContinental si Editura ALL, conform unui comunicat de presa.

Peste 50 de romane concureaza pentru premiul literar Augustin Fratila.

Anul acesta, 56 de romane concureaza pentru premiul literar Augustin Fratila, in cadrul concursului organizat de Asociatia Casa de cultura. Juriul de specialitate, format din criticii literari Alex Stefanescu, Dan C. Mihailescu si Daniel Cristea-Enache, va stabili cinci autori finalisti care vor intra in cea de-a doua etapa a concursului. In etapa a doua de jurizare, ce va avea loc intre 15 septembrie - 1 noiembrie, 24 de bloggeri vor alege castigatorul premiului, acordand puncte de la 1 la .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )