Libnet.ro
UNICEF

12:00

59 milioane euro - investiti in transportul nostru fluvial

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
59 milioane euro - investiti in transportul nostru fluvial

Circa 59 de milioane de euro din fondul de coeziune sunt investiti in modernizarea ecluzelor de la canalele Dunare - Marea Neagra si Midia Navodari - Poarta Alba, care leaga portul Constanta, de la Marea Neagra, de fluviul Dunarea, in sud-estul Roma-niei, informeaza Comisia Europeana, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Uniunea Europeana investeste 59 de milioane de euro n amenajari care vor ajuta comertul Romniei pe Dunare

Romania va beneficia de o finantare de 59 milioane de euro din Fondul de coeziune al Uniunii Europene, pentru modernizarea ecluzelor de pe canalele Dunare - Marea Neagra si Midia Navodari Poarta Alba. Acestea din urma asigura conexiunea portului Constanta, de pe litoralul Marii Negre, cu Dunarea, in regiunea de sud-est a Romaniei, a informat, marti, Comisia Europeana intr-un comunicat remis StartupCafe. ro.

Ecluzele de pe canalele Dunare - Marea Neagra si Midia Navodari Poarta Alba vor fi modernizate cu 60 de milioane de euro de la UE

Comisarul Corina Cretu a aprobat investitii de 59 milioane euro pentru transportul fluvial din Romania, bani ca vor fi folositi pentru modernizarea ecluzelor de pe canalele Dunare - Marea Neagra si Midia Navodari Poarta Alba.

Dogu Pres investeste 10 milioane euro intr-un proiect greenfield

Compania turceasca Dogu Pres, cu activitate in domeniul proiectarii si producerii de componente auto, va investi 10 milioane de euro intr-un proiect de tip greenfield, la Iasi.

11 companii IT spaniole, amendate cu 30 milioane euro pentru cartel

Autoritatea spaniola de reglementare a pietei comunicatiilor, CNMC, a amendat 11 companii IT cu un total de 29,9 milioane de euro pentru cartel, acestea intelegandu-se intre ele cu privire la furnizarea de servicii pentru calculatoare si de prelucrare a datelor destinate agentiilor administratiei publice.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )