Libnet.ro
UNICEF

17:45

6 alimente care au un gust mai bun in iunie

Antena3 Antena3,
6 alimente care au un gust mai bun in iunie

Vara si-a intrat in drepturi aducandu-ne o multime de fructe si legume de sezon. Nu este nicio indoiala ca alimentele de sezon au un gust mai bun pentru ca sunt proaspete si, se presupune, mai sanatoase. Atunci cand. continuă pe Antena3

5 alimente care-ti scad glicemia

Daca ti-a iesit glicemia marita sau chiar suferi de diabet este obligatoriu sa modifici stilul alimentar. Asadar, iti spunem care sunt cele cinci alimente care-ti scad glicemia si cum actioneaza fiecare din ele!.

Capcana lui 'Ti-am dat tot ce-a fost mai bun!'

Evident, nu e cazul meu, dar am prieteni carora parintii chiar le-au dat tot ce a fost mai bun. imi amintesc cat de mult visam in copilarie sa invat sa cant la pian. Nu stiu de unde imi venea dorinta asta, ca pian adevarat am vazut destul de tarziu in viata, pe scena Salii Palatului, dar eu visam sa fiu mare pianista.

Osteria Francescana din Italia, desemnat cel mai bun restaurant din lume

Osteria Francescana 3 stele Michelin) din orasul italian Modena a fost desemnat cel mai bun restaurant din lume, potrivit listei anuale Worlds 50 Best Restaurants , prezentata in cadrul unei ceremonii care a avut loc luni, la New York,.

Pariurile lui Balint pentru EURO 2016: Pogba va fi cel mai bun jucator al turneului. Nicusor Stanciu, cel mai bun tricolor!

Au mai ramas mai putin de 32 de ore pana la cel mai important turneu european al anului, EURO 2016, competitie pe care Romania are privilegiul sa o inaugureze intr-un meci cu gazda Franta. Un numar record de selectionate, 24, se afla la startul competitiei, insa pe 10 iulie una singura va ridica trofeul dupa finala de pe Stade de France.

A fost ales cel mai bun restaurant din lume in 2016: jumatate din localurile prezente in top 50 se afla in Europa

Restaurantul italian Osteria Francescana din Modena, proprietatea chef-ului Massimo Bottura, s-a clasat pe prima pozitie in clasamentul de anul acesta al celor mai bune 50 de restaurante din lume, dupa ce in 2015 ocupase locul al doilea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,258 seconds )