Libnet.ro
UNICEF

12:15

La 62 de ani, iti taie respiratia: care este secretul modelului trecut de prima tinerete

Playtech Playtech,
La 62 de ani, iti taie respiratia: care este secretul modelului trecut de prima tinerete

Cei mai multi dintre noi asociaza ideea de model cu o tanara care, in cazuri exceptionale, se apropie de varsta de 30 de ani. Se pare insa ca exista exceptii de la regula de peste 60 de ani. Cazul lui Yazemeenah Rossi a facut inconjurul lumii, in contextul in care, vedetele de peste 60 de . continuă pe Playtech

Cea mai buna reteta de GOGOSARI in otet: Acesta este secretul!

In aceasta perioada toate gospodinele se pregatesc pentru iarna. Va prezentam cea mai buna reteta de gogosari in otet. Am aflat care este secretul ca acestia sa ramana tari si.

VIORICA DANCILA: Iohannis reinterpreteaza dupa bunul plac o decizie a CCR care este obligatorie

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca, obisnuit sa incalce Constitutia, presedintele Klaus Iohannis a trecut la urmatorul nivel: reinterpreteaza dupa bunul plac, in cheie electorala, o decizie a CCR care este obligatorie pentru toata lumea.

Utile: De ce apar palpitatiile? Principalele cauze ale aritmiilor; Care este legatura dintre obezitate si problemele stomatologice?; Autoanticorpii in sarcina sunt periculosi pentru copil?

Somnul de dupa-amiaza, benefic in prevenirea atacului de cord si accidentului vascular cerebral. Somnul de dupa-amiaza, benefic in prevenirea atacului de cord si accidentului vascular. Analiza care depisteaza anevrismul, indiferent in ce parte a aortei se situeaza. Anevrismul este o dilatare anormala, pe o distanta mai mica sau mai mare, a unei artere.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )