Libnet.ro
UNICEF

01:05

64% dintre romani au incredere in Klaus Iohannis si 50% in Dacian Ciolos

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
64% dintre romani au incredere in Klaus Iohannis si 50% in Dacian Ciolos

Presedintele Klaus Iohannis are cea mai mare cota de incredere 64%), in timp ce premierul Dacian Ciolos se bucura de increderea a 50% dintre romani, releva Barometrul de opinie Piata Politica realizat in perioada 2-6 decembrie de catre Agentia de Rating Politic ARP) si trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

64% dintre romani au incredere in Klaus Iohannis si 50% in Dacian Ciolos

Presedintele Klaus Iohannis are cea mai mare cota de incredere 64%), in timp ce premierul Dacian Ciolos se bucura de increderea a 50% dintre romani, releva Barometrul de opinie Piata Politica realizat in perioada 2-6 decembrie de catre Agentia de Rating Politic ARP) si trimis redactiei.

Intalnire Klaus Iohannis - David Cameron la Cotroceni. Premierul britanic: Am discutat despre cum putem refoma UE pentru a o face mai competitiva

Premierul britanic David Cameron, aflat miercuri in prima sa vizita oficiala in Romania, a fost primit, dupa-amiaza, la Palatul Cotroceni de presedintele Klaus Iohannis, cei doi oficiali sustinand o declaratie de presa comuna la finalul intalnirii. Marea Britanie e unul din partenerii nostri importanti de care ne leaga un parteneriat strategic. In discutii ne-am propus aprofundarea parteneriatului pe diversele sale paliere. Dimensiunea de securitate joca un rol major, mai ales in contextul actual. ) In mod firesc, Romania e interesata de securizarea flancului estic al NATO, a declarat Klaus Iohannis. La randul sau, David Cameron a afirmat ca E o placere sa ma aflu aici. Marea Britanie si Romania au relatii importante, suntem parteneri in UE si in NATO si suntem buni partnerei de afaceri.

Klaus Iohannis vrea sa se adreseze Parlamentului la un an de mandat

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, o scrisoarepresedintilor celor daou Camere in care solicita sa adreseze Parlamentului un mesaj cu ocazia implinirii unui an de mandat, in sedinta reunita a celor doua Camere, din data de 16 decembrie.

Klaus Iohannis este rugat sa interzica accesul socialistului Vlad Batrincea pe teritoriul Romaniei

Deputatul liberal Alina Zotea i-a adresat o scrisoare presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis prin care ii solicita sa-l declare persoana non-grata pe deputatul socialist Vlad Batrancea, care a arupt in doua harta Romaniei Mari.

Presedintele Klaus Iohannis a mers la Colectiv pentru a aprinde o lumanare, la 40 de zile de la tragedie

Presedintele Klaus Iohannis a mers, miercuri dimineata, la clubul Colectiv, unde a aprins o lumanare in memoria victimelor tragediei din 30 octombrie, la 40 de zile de la incendiul in urma caruia au murit 60 de persoane.

Klaus Iohannis a mers la clubul Colectiv pentru a aprinde o lumanare in memoria victimelor, la 40 de zile de la tragedie

Presedintele Klaus Iohannis a mers, miercuri dimineata, la clubul Colectiv din Bucuresti, unde a aprins o lumanare in memoria victimelor tragediei din 30 octombrie, la 40 de zile de la incendiul care a provocat moartea a 60 de oameni, anunta Mediafax.

Klaus Iohannis se intalneste miercuri cu David Cameron

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, miercuri, cu premierul britanic David Cameron, la Palatul Cotroceni.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )