Libnet.ro
UNICEF

12:15

65 de oameni au murit in Romania din cauza noului coronavirus. Informatiile oficiale si actualizate despre victime

B1 B1,
65 de oameni au murit in Romania din cauza noului coronavirus. Informatiile oficiale si actualizate despre victime

UPDATE:Grupul de Comunicare Strategica a raportat inca 13 decese ale unor persoane confirmate cu noul coronavirus. Acestea aveau intre 40 si 80 de ani. Toate erau internate in Spitalul Judetean de Urgenta. continuă pe B1

Donald Trump se opune anularii conventiei Partidului Republican din cauza noului coronavirus

Presedintele american Donald Trump a anuntat ca nu anuleaza Conventia Nationala a Partidului Republican din cauza noului coronavirus, aceasta fiind prevazuta in august, in vederea alegerilor prezidentiale americane din noiemrbie in Statele Unite, relateaza Reuters.

Bilantul deceselor in Romania din cauza coronavirusului ajunge la 44 Ultimul pacient, un barbat de 74 de ani din Satu Mare

Bilantul deceselor in Romania din cauza coronavirusului a ajuns la 44, luni, a anuntat Grupul de comunicare strategica. Este vorba despre un barbat de 74 de ani din Satu Mare.

Spania inregistreaza un record de 796 de morti, din cauza covid-19

Spania a inregistrat 796 de morti din cauza noului coronavirus - un nou bilant-record intr-o singu.

13 noi decese in Romania din cauza coronavirusului, toate din Suceava Bilantul mortilor a ajuns la 65

Bilantul mortilor in Romania din cauza coronavirusului a ajuns luni seara la 65, dupa ce au fost anuntate 13 noi decese. Toate cele 13 persoane, cu varste cuprinse intre 40 si 80 de ani, au fost internate la Spitalul de Urgenta din Suceava.

Povestea tinerei de 27 de ani care a murit din cauza coronavirusului

Femeia de 27 de ani din judetul Botosani care a murit duminica din cauza coronavirusului este cea mai tanara persoana decedata in Romania de la declansarea pandemiei. Potrivit primarului localitatii din care provine tanara, ea ar fi contractat virusul de la frati de-ai sai care s-au intors din Marea Britanie pentru a participa la funeraliile mamei, scrie Agerpres.

Un bebelus a murit in SUA din cauza infectiei cu coronavirus - Nu implinise inca un an

Un copil care nu implinise inca un an a murit in Statele Unite, Illinois, dupa ce a fost testat pozitiv pentru Covid-19.

AGENTIE ONU: Zeci de milioane de oameni risca sa isi piarda locurile de munca din cauza pandemiei de coronavirus

Zeci de milioane de oameni risca sa isi piarda locurile de munca din cauza pandemiei de coronavirus, potrivit unei analize a Organizatiei Internationale a Muncii OIM), o agentie a ONU, care se asteapta ca numarul acestora sa fie peste cele 25 de milioane de persoane prevazute intr-o estimare facuta in urma cu doar doua zile, transmite Reuters.

Coronavirus. Britanicii trebuie sa se pregateasca pentru o perioada lunga de izolare

Britanicii trebuie sa se pregateasca pentru o lunga perioada de izolare din cauza noului coronavirus, a prevenit duminica Michael Gove, mana dreapta a premierului Boris Johnson, scrie AFP.

Un bebelus a murit in SUA din cauza infectiei cu coronavirus

SUA au inregistrat primul deces al unui nou-nascut care a fost pozitiv pentru coronavirus. Copilul a murit la Chicago, potrivit directorului Departamentului de Sanatate Publica din Illinois,dr. Ngozi.

Alte 969 de decese in Italia din cauza infectiei cu coronavirus. Bilantul a ajuns la 9.134

Alte 969 de decese din cauza infectiei cu coronavirus au fost inregistrate in Italia in doar 24 de ore.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )